MODA PREPORUKA

PODGORICA: Održan ,,IV Bazar Fashion Night”

Topolino

Mali manekeni oduševili posjetioce

Modna revija   “IV  Bazar Fashion Night” održana je večeras na krovu TC “ Bazar” u Podgorici. Ljubiteljima mode su predstavljene kolekcije proljeće/ljeto 2015. nekih od brendova koji se nalaze u ovom tržnom centru i kreacije modnih kreatora  Sanje Bobar i Kenana Osmanaja.

Najmlađi manekeni agencije “ZU Models” iz “Zujalice” otvorili su reviju, noseći modne kombinacije dječijih brendova “Topolino” i “Please”. Ostali  manekeni su nosili modele brendova “Rifle”, “Exterra”, i “Hit”, kao i modnih kreatora Sanje Bobar i Kenana Osmanaja.

“Topolino” u ponudi nudi robne marke  “Emporio 88”, -“Imperial” I  “Liao Camei”. Italijanski brend “Please”, namijenjen je tinejdžerima i odraslima.  “Exterra” brend nudi odjevne kombinacije namijenjene ciljnoj grupi od 20 do 40 godina (muškarci i žene) i onima koji se tako osećaju. Manekeni koji su nosili kreacije italijanskog brenda “Rifle” pokazali su da je važno unijeti ležeran, umjeren i vedar stil u svakodnevicu. Butik “Hit” crnogorskom tržištu nudi mušku i žensku kolekciju za svaki dan i svečane prilike.

Kreatorka Sanja Bobar predstavila je  kreacije kojima promoviše koncept savršene slobodne žene, koja ženstvenost afirmiše u svakom trenutku.

Reviju je zatvorio Kenan Osmanaj, svojom kolekcijom “Jake žene”. Manekeni su plesali predstavljajući njegove neobične kreacije.

Voditeljka programa bila je Milena Đergović, oficijalni fotograf Danilo Novović, a zaštitna lica revije Manja Gazivoda i Yada Lora.  Za muziku u toku revije pobrinuo se DJ Mr Jools, dok su u ostataku večeri posjetioci pratili nastup benda “Senkina đeca”.

This slideshow requires JavaScript.

K.J.

Foto: B. Šekularac