MODA SLAJDER

IZBOR ZA MISS CRNE GORE: Za tri dana prijavljeno 40 djevojka, kasting početkom avgusta

 

Natasa Novakovic MiSS  CG  1508 2024 Mara Babovic02024

Nataša Novaković, Miss Crne Gore 2014.

 

Za nepuna tri dana kampanje za izbor Miss Crne Gore za 2015. organizatorima se javilo 40 djevojaka. Ovo je za MNE magazin saopštila Milanka Đorđević, potpredsjednica kompanije Miss Montenegro koja je organizator izbora. Ona je kazala da je kampanja  organizovana na fejsbuk mreži, a djevojke koje su zainteresovane da se prijave treba da pošalju dvije fotografije, lične podatke, visinu i kontakt telefon na mejl: [email protected].

-Crnogorke koje žele da učestvuju u izboru za najljepšu treba da imaju najmanje 17 godina, da nisu u braku, razvedene i da nemaju djecu. Propozicije podrazumijevaju da moraju biti visoke najmanje 170 centimetara i da nemaju obnažene fotografije ili kompromitujući video zapis-pojasnila je Đorđević.

Potpredsjednica kompanije Miss Montenegro navodi da se svake godine na izbor za miss prijavi od 300 do 500 djevojaka. Nakon razgovora sa kandidatkinjama vrši se selekcija i djevojke koje prođu dalje čeka kasting u prvoj sedmici avgusta.

-Izbor za najljepšu Crnogorku održaće se krajem avgusta. Još nismo precizirali datum i mjesto održavanja, ali će to, kao i prethodnih godina, biti neka atraktivna lokacija koja će doprinijeti našoj želji da ovaj izbor bude jedna dostojanstvena manifestacija-kazala je naša sagovornica.

Ona očekuje da se na završnoj večeri publici i žiriju predstavi oko 15 djevojaka. Krunu za najljepšu i ove godine dizajniraće Katarina Zlajić.

-Pokazalo se da se iz godine u godinu nama javljaju sve kvalitetnije djevojke koje su, uz nespornu ljepotu, obrazovane i pametne mlade dame. Takav primjer je i prošlogodišnja mis Nataša Novaković koja studira medicinu i koja je bila dostojanstvena predstavnica Crne Gore-podsjetila je Đorđević.

V.T.

Foto: M. Babović