Porto Novi
SLAJDER SPORT

RADMILA PETROVIĆ: Nadam se da će sljedeća sezona biti uspješna kao i ova

Radmila Petrović_2

Rukometašica „Budućnosti“  i  reprezentativka Crne Gore Radmila Petrović kaže za MNE magazin da je nemjerljivo srećna zbog  prethodne  sezone i titule evropskog prvaka koju je „Budućnost“ dobila.

– Nije bilo lako, veliki je broj treninga i mnogo prolivenog znoja iza tog pehara. Sad se osjećamo tako ispražnjeno nakon toliko emocija i energije koju  smo potrošili na fajnl foru. Juče smo završili sezonu što se tiče kluba, a već 7. i 14. juna očekuje nas baraž sa ,,Islandom” i svjetsko prvenstvo. Nadam da ćemo i te dvije utakmice biti na visokom nivou i da ćemo uspjeti da savladamo ekipu ,,Islanda” – kaže Radmila Petrović.

Rukometašica kaže da nakon 14. juna imaju pauzu  do 3. avgusta.

– Imaćemo dvadesetak slobodnih dana. Već u avgustu počinju klupske pripreme za sljedeću sezonu.  Mi i nismo navikle puno da odmaramo jer, uvijek,  pored klupskih, imamo i reprezentativne obaveze i sve se to vrti u krug. Planirala sam da nakratko odem do Nikšića, a  ostali dio odmora uskladiću sa suprugovim obavezama, i od toga zavisi da li ćemo negdje otputovati- priča Petrović.

O planovima za narednu sezonu, Radmila kaže:

– Sigurno ću igrati sljedeću sezonu.  Očekuje nas svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom u decembru, a sljedeće godine i olimpijada. Nadam se samo da će sezona biti uspješna  kao što je bila i ova.