Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

AKTUELNO: Prodaja karata za koncert Robija Vilijamsa na Ušću i u Crnoj Gori

Robbie Williams Let Me Entertain You Tour 2015 (c) Farrell Music. Photograph by Stephanie Pistel 1Svjetska pop megazvijezda Robi Vilijams nastupiće u srijedu 17. juna na beogradskom Ušću u sklopu turneje ,,Let Me Entertain You”. Službeni kapacitet koncerta na Ušću je 30.000, a već je polovina rasprodata više od mjesec pred spektakl.

– Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju – riječi su kojima je Robbie najavio svjetsku turneju i otvorio je rasprodanim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu.

Ukoliko ste mislili da je Robi Vilijams turneju ,,Let Me Entertain You” nazvao po istoimenoj pjesmi, prevarili ste se.

Nakon što je publika nedavno vidjela njegov spektakularni nastup u Abu Dabiju, dobila je definitivni odgovor odakle baš ovaj naziv – Robi je sam po sebi veliki zabavljač.

On zabavlja ne samo pjesmom i nastupom, već vicevima, neobičnim stajlingom i harizmom kojom plijeni sa stejdža.

Na početku koncerta u Abu Dabiju, nekoliko sekundi pred izlazak Robija na scenu, na ekranu pojavio se tradicionalni arapski pozdrav ,,Merhaba” čime je muzičar pozdravio publiku. ,

– Jeste li tu? Ne čujem vas dobro? Dozvolite mi da vas zabavim – obratio se Vilijams više hiljada fanova spremnih za ples uz hitove ,,Feel”, ,,Angels”, ,,Milenium”, ,,Rock DJ”, ,,Candy”, ali i obrade pjesama poput ,,Royals” od Lordi i ,,Bohemian Rhapsody” od ,,Kvina”.

Sudeći po posjećenosti i atmosferi na prethodnim koncertima ove turneje, Beograd definitivno može očekivati ne samo sjajnu zabavu koju Robi obećava, već i produkciju kakvu do sada publika u regionu nije imala prilike da vidi.

Koncert je trajao dva sata.

Prodaja karata u Crnoj Gori

Nastup na beogradskom Ušću jedini je koncert na ,,Let Me Entertain You turneji” u regionu. Još su živa sjećanja na spektakl koji je Robi priredio 2013. na stadionu ,,Maksimir” na koji su došli fanovi iz cijelog regiona. Stoga se s pravom na Ušću očekuje dolazak velikog broja obožavatelja iz Crne Gore i susjednih zemalja.

Ulaznice u Crnoj Gori mogu se kupiti u ,,Montenegro Tourist Service”-u, na Cetinjskom Putu bb, u Podgorici.

Koštaju 43,72 eura za Parter A, 35,26 eura za Parter B, 60,65 eura za Fan pit.

Organizatori koncerta su ,,Exit Team” i ,,Skymusic”, uz podršku ,,Arene Beograd” i ,,AAA produkcije”.

B.R.

Foto: Stefani Pistel