DRUŠTVO PREPORUKA

KOMPANIJA M:TEL: Povoljnosti za nove pripejd korisnike

Kompanija m:tel je za nove pripejd korisnike pripremila paket m:go plus NEW koji omogućava slanje SMS-ova prema svim mrežama u Crnoj Gori za samo jedan cent. Aktivacijom kartice u promotivnom periodu korisnik dobija besplatne pozive prema tri odabrana broja iz bilo koje mreže u Crnoj Gori u narednih 30 dana (2000 minuta).

mtel

Za aktivaciju odabranih brojeva potrebno je poslati SMS sadržine: Aktiviraj X na broj 14555, pri čemu je X broj telefona odabranog broja, koji uključuje i prefiks mreže. PR ove komapnije Ana Martinović objašnjava da ukoliko korisnik dopuni račun sa šest ili više eura u promotivnom periodu, produžavaju se besplatni pozivi prema tri odabrana broja za narednih 30 dana. Dopunjeni iznos korisnik troši kako želi.

Iz ove komapnije ističu da je svim postojećim pripejd korisnicima omogućen prelazak na ovaj paket, kao i aktivacija istih benefita koje imaju novi korisnici. Uslov je jedna dopuna računa iznosom od šest eura u promotivnom periodu.
Pripejd paket m:go plus NEW po cijeni od tri eura, sa tri eura kredita koje korisnik slobodno troši, dostupan je u svim poslovnicama m:tel-a i na maloprodajnim mjestima kod ovlašćenih dilera i distributera.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.