Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

FESTIVAL ,,SEA DANCE”: Raspisan konkurs za volontere

4819860664_c0b1d19c34_zOrganizatori ,,Sea dance festivala”, koji će biti održan od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi, pozvali su sve koji žele da volontiraju na ovom festivalu da se prijave do 5. juna.

Uslovi koje kandidat mora da ispunjava jeste da je punoljetan, da ne smije biti krivično gonjen, da je komunikativan, društven i pozitivan, dobro govori strane jezike, poznaje, prati festivale ,,Sea Dance” i ,,Exit” i njima žanrovski slične festivale u zemlji, regionu i šire.

Uz obavezu angažovanja ne više od šest sati u toku jedne smjene, volonterima će na ,,Sea Dance festival” biti obezbijeđen ulaz, hrana, voda i smještaj u kampu.

^AC84718B5B628CEED195554EF4596B849928EC1561EFA6BC7D^pimgpsh_fullsize_distr

Volontiranje će trajati u periodu pred početak i tokom ,,Sea Dance festival”, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje na najboljem evropskom festivalu, što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Formular za prijavu dostupan je na službenom sajtu festival seadancefestival.com. Popunjen formular sa dvije fotografije (portret i cijela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na mejl [email protected], sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).

Ovogodišnje izdanje najboljeg evropskog festivala ,,Sea dance” okupiće elektronski sastav ,,The Prodigy”, zatim Roisin Murphy, ,,Rudimental”, ,,Sigma”, Wilikinson, holandski trio ,,Noisia”, ,,Dubioza kolektiv”, ,,Brookes Brothers”, ,,Blask Sun Empire”, Fred V & Grafix, Calyx & TeeBee, GotSome, Maduk. Publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljaće predstavnici dva renomirana muzička kolektiva ,,The Sound You Need” Bondax, Flight Facilities, FKJ live, Gramatik, Odesza, Star Slinger, TCTS i ,,Crew Love” Soul Clap,  Pillow Talk live, i Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman i Doorly.