DRUŠTVO PREPORUKA

AKTUELNO: Šalteri MUP-a danas neće raditi

Područna jedinica(PJ) za upravne unutrašnje poslove MUP-a Podgorica neće raditi danas sa građanima zbog preseljenja iz zgrade Uprave policije u rekonstruisane prostorije takozvane zgrade „Limenke“.

limenkaaa

Nova ,,Limenka” (foto:rtcg.me)

PJ Podgorica od utorka se vraća se na staru lokaciju. Radiće u novoadaptiranim prostorijama „Limenke“ koje se nalaze  u Ulici Jovana Tomaševića bb.

-PJ Podgorica će od utorka primjenjivati stari režim rada, tako da će radno vrijeme biti od 9 do 17 časova, a predviđeni rad sa strankama biće u periodu od 10 do 16 časova svakog radnog dana. Vikendom se neće raditi –  navodi se u saopštenju MUP-a.

Građani će moći da registruju vozila, takođe, u ovim adaptiranim prostorijama PJ Podgorica. Nova „Limenka“ imaće 22 šaltera za primanje zahtjeva i izdavanje dokumenata čime će se riješiti problem gužvi, a građani će na red za uslugu dolaziti putem elektronskog sistema kontrole, takozvanog „tiketinga“, koji će biti postavljen u čekaonici gdje se nalazi oko 70 mjesta. Tako će putem monitora moći da prate kada je njihov red za predaju zahtjeva i na kojem šalteru mogu dobiti traženu uslugu.