HOROSKOP

Prognoza za period od 18. do 25. maja

 

OVAN

Na poslovnom planu, pred vama je prilično dinamičan period, period neslaganja i  pokušavanja da se napravi obostrano zadovoljavajući dogovor. Međutim, dogovor ide jako sporo i sitnice se pojavljuju kao sporne.  Krajem sedmice možete očekivati da dođe do smirivanja i  stabilizacije uslijed posredovanja osobe od autoriteta. Na ljubavnom planu nepotrebno ste sumnjičavi i skloni da provjeravate dragu osobu. Zdravlje – sklonost ozljedama usljed nepažnje.

BIK

Na poslovnom planu pred vama je period obnovljenih pregovora, dogovaranja ili papirologije. Nažalost, pripremite se na prepreke, odlaganja i  zastoje koji će tek u sljedećoj sedmici da se okončaju. Prepreku najviše predstavlja materijalni faktor i  pitanje svojine. Emotivno, partner i pored vaše očigledne odanosti ispoljava posesivnost ili ljubomoru, što vas odbija i  ljuti, a komunikacijom ne uspijevate da smirite situaciju. Zdravlje – vraćaju se hronične bolesti, jačajte imunitet, više se krećite.

BLIZANCI

Opšta nebeska situacija ukazuje na prepreke koje ne možete zaobići, a povezane su sa zakonom, normama i pravilima. Međutim, rješenje se uskoro pojavljuje, energičan prijatelj preuzeće inicijativu i  pomoći vam u rješavanju situacije. Stabilno rješenje kojim će većina biti zadovoljna biće uspostavljeno krajem sljedeće sedmice. Na ljubavnom planu ste u ozbiljnoj dilemi. Jedan dio vas razmišlja pozitivno o produbljivanju i  intenziviranju postojeće veze, dok drugi dio razmišlja o slobodi, neobaveznim druženjima i flertovima. Zdravlje – čuvajte disajne organe.

RAK

Neočekivane prepreke na radnom mjestu biće aktuelne duže vrijeme, neophodnost promjene i to u suštinskim ili temeljnim stvarima, kao i uspostavljanje zvaničnih, zakonskih pravila ili ugovora, trajaće intenzivno gotovo dvije sedmice. Osoba od koje očekujete pomoć, djelimično će zadovoljiti vaše planove. Sa dragom osobom ne uspijevate da se dogovorite o nekim sitnicima, uglavnom povezanim sa djecom ili zabavom. Slobodni Rakovi procjenjuju da je osoba koja im se udvara neadekvatnog ponašanja i  njeni postupci neće im se dopasti. Zdravlje – moguće ozljede usljed nepažnje.

LAV

Početni elan polako se usporava usljed objektivnog spoljašnjeg spleta okolnosti. Na radnom mjestu moguće je da postoje grupe ili društva koja imaju različito mišljenje,  pa je prisutna napetost. Promjene će morati da se dese, sviđalo se to nekome ili ne. Ne vjerujte u kritike člana porodice o vašem partneru, jer nijesu dobronamjerne. Malo ljubomore može da prija, ali previše može da ruinira vezu, pa dopustite dragoj osobi da malo diše. Zdravlje – osjetljiviji ste nego inače, disciplinovan odnos prema svom tijelu vraća vam energiju.

DJEVICA

Orijentisani ste prema poslu i svakodnevici, ali nažalost, očekujte da će vaši ciljevi trpjeti uslijed prepreka koje su ponovo aktuelne. I vi sami uviđate da je neophodno napraviti korjenitu promjenu i definitno raščistiti sa starim i dotrajalim načinima rada i  ponašanja. Na ljubavnom planu sa partnerom ste uglavnom usklađeni, sa manjim nesuglasicama ili nerazumijevanjima oko djece ili potomstva. Izbjegnite da prepričavate informacije koje čujete o drugima. Zdravlje – moguća prehlada ili povratak stare hronične bolesti.

VAGA

Na poslovnom planu još se traži rješenje starog problema, koji je sada ozbiljna prepreka za napredak. Dogovori su komplikovani i uspjećete da djelimično postignete zadovoljavajuće rješenje krajem sljedeće sedmice.

Odnosi sa dragom osobom su pomalo čudni, neobični. Draga osoba vam je privržena, ali je sklona neočekivanom ponašanju koje vam ne odgovara. Zdravlje – izbjegavajte pretjerano naprezanje, a moguće su glavobolje ili zapaljenski procesi, naročito na glavi.

ŠKORPIJA

U narednom periodu rješavaćete situacije iz prošlosti i zaostale poslove težiti da obnovite i dovršite. Pripremite se na prepreke koje su uglavnom povezane sa zakonom, zakonskim rješenjima ili pravilima, ali i  sa prenosom informacija i  papirologijom. Osjećanja vašeg partnera su stabilna. Slobodnima se udvaraju dvije osobe, jedna energična, najvjerovatnije Lav, i  jedna mirna i osjetljiva, najvjerovatnije Riba. Zdravlje – starije i osjetljivije Škorpije  neka dodatno obrate pažnju na svoje zdravlje, jačajte imunitet, izolacija i  mir vam obnavljaju energiju.

STRIJELAC

Poslovna situacija je nešto bolja nego u prethodnom periodu, međutim, pravo rješenje je još daleko. Pripremite se na mnogo dogovora, razgovora, pretresanja informacija, ali uz prepreke, nerazumijevanje, odlaganje i  skolonost da se informacije zloupotrijebe. Imate podršku važnog autoriteta. Na ljubavnom planu željni ste dinamike i zabave, a  partner vas podsjeća na obaveze i  dužnosti koje biste najradije oboje izbjegli. Zdravlje – skloni ste neravnoteži i pretjerivanju, što dovodi do akutnih problema.

JARAC

I vi se nekada umorite ili procijenite da je najbolje od nečega odustati. Poslovna situacija je takva da od vas zahtijeva promjenu u stavovima, prihvatanje ideja ili planova koji vam ne odgovaraju u potpunosti. Na ljubavnom planu skloni ste naglim odlukama i  iznenadnom djelanju, iako to nije u vašoj prirodi. Slobodni se nadaju da će se dosadašnji prijatelj predomisliti i pristati na ljubav, pa nastavljaju druženja i  komunikaciju. Zdravlje – kod većine Jarčeva stabilno.

VODOLIJA

Poslovna situacija se, nažalost, polako pogoršava, imate sve više obaveza i tereta, a obećane finansije ili dobit kasne. Važan dogovor ćete uspjeti da realizujete sljedeće sedmice. I na ljubavnom planu postoje komunikacione komplikacije, imate utisak da vas ne razumiju. Međutim, u vama je i problem i rješenje, vi mislite prebrzo,  pa vas je teško pratiti. Slobodne Vodolije nalaze se između dvije osobe. Zdravlje – nervi su vam napeti.

RIBE

Poslovna situacija je prilično komplikovana, sa  jedne strane postoji nužnost promjene i  mijenjanja dosadašnjeg pristupa i načina u radu, dok s druge strane postoji ukorijenjenost starih navika ili vjerovanja. Planeta povezana sa zakonom je naglašena, pa očekujte da ćete se baviti zakonskim pitanjima, pravilima, normama, običajima… Na ljubavnom planu imate utisak da se draga osoba nekako udaljila od vas. Zdravlje – neophodno je uvesti red i disciplinu prema sopstvenom tijelu.