Porto Novi
ART PREPORUKA

MILOŠ KARADAGLIĆ: Spremam iznenađenje za publiku

Crnogorski gitarista Miloš Karadaglić objaviće sljedeće godine album za koji kaže da će biti potpuno drugačiji u odnosu na njegove dosadašnje. Imaće dosta gostiju sa kojima će izvoditi kompozicije, kazao je gitarista za Portal Analitiku.

35828_milos_karadaglic-slide

On je ove sedmice sa Crnogorskim simfonijskim orkestrom, kojim je dirigovao Grigorij Krasko, u punoj sali Kraljevskog pozorišta ,,Zetski dom” na Cetinju priredio skoro dvočasnovni koncert. Nakon niza koncerata, kako solističkih tako i sa orkestrima, našeg najpoznatijeg klasičnog muzičara očekuje snimanje novog albuma. Kompozicije će izvoditi sa solistima i većim orkestrima, kao i sa kamernim ansamblima.

– Naredni album biće nešto potpuno drugačije, nešto što mislim da će možda i iznenaditi publiku. Pravimo jedno muzičko putovanje – putovanje u kome ćete muziku otkrivati i prepoznavati na drugačiji način. Trenutno sam u procesu rada na tom albumu i mogu da kažem da sam veoma zadovljan. I taj album će naredne godine čuti i u publika u Crnoj Gori – najavio je Karadaglić nakon koncerta u ,,Zetskom domu”.