Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

CRNOGORSKI BEND VIII2: Želimo da imamo više dislajkova od Džastina Bibera

Novi crnogorski bend VIII2 nedavno je objavio pjesmu ,,Na na na”, a za MNE magazin kažu da će spot biti objavljen u junu. Bend čine Vanja Radovanović – vokal, Ivan Perović – bubanj, Branko Koprivica – bas i Bole Martinović – klavijature. U pjesmi im gostuje Ivana Vladović. Članovi benda su za naš portal, između ostalog, na duhovit način objasnili zašto žele da dobiju što više dislajkova na objavljenu numeru.

osmo dva

Kakve komentare dobijate na objavljeni singl?

IVAN: Ovo je sjajno, vrhunski, baš drugačije od svega ostalog, zarazna stvar, ne prekidam da slušam.

BRANKO: Evo nekoliko zadnjih s telefona: 1. ,,A, ne znam brate, dobra je pjesma nego je nekako kratka“;2. ,,Iskreno, meni se ono uopšte ne sviđa“;3. ,,E, pustio sam pjesmu, al nešto je nisam ni slušao“;4. ,,Brate, bašš zvuči kao sa Atari igrice. Ko je svirao ono?”… ,,Presviravaš.”

VANJA: Meni niko ništa nije rekao. Lažem. Otac me pitao što mi je ovo trebalo u životu. I jedan kolega me je pitao koliko sam uzeo para za tekst i može li se tom bendu što prodati. Al’ zato su svi pitali za Ivanu.

BOLE: Ostavila me đevojka bez komentara kad je čula pjesmu. Isto tako sam izgubio prijatelje, pare na kladionicu, izgubio sam kosu i dvije noge. A evo komentara koje sam prepisao dvije tačke ,,Odlična pjesma, bra'o!”, ,,Kakvo ti je ovo smeće?”, ,,Fina pjesmica, ima refren koji se lako pamti.”, ,,Ništa bljutavije nisam čuo”, ,,Lepo, lepo, kad ćeš doći malo do Ćićevca?” , ,,Pi!”, ,,Bole, evo me u kozmetičkom salonu, došla Bojani da pravim društvo, i sjedimo mi tu ćakulamo kad u nenadanom trenutku kreće Nanana na radiju. Morala sam te zvati da ti kažem da sam jako ponosna!“, ,,Stari, kakva je ovo pjesma? Nanana, šališ li se? Hahaaha“

Kada ćete da objavite spot za singl?

VANJA: Trebalo bi na jesen, ako jesen ne dođe prije kojim slučajem. Tad nam je zadnja rata za scenario.

BOLE: Promocija spota će biti 21. maja na nudističkoj plaži, na Adi Bojani. Dress code je obavezan.

Vanja_radovanovic_3---tip-500

Da li ste počeli da ga snimate i na kojim lokacijama?

IVAN: Snimljen je, ali ja zbog obaveza nijesam mogao da dođem. tako da tačnu lokaciju ne znam, zna ovaj momak iz zadnje klupe do prozora.

SPOILER : Spot je sniman većinom na Kanarskim ostrvima, a glavni dio na Bora Bora u Polineziji, gdje smo koristili kaskadere za scene sa bubnjem, jer Ivan nije mogao dobiti vizu za Polineziju zbog svojih antipolinežanskih stavova iz prošlosti, a malo ko je to mogao tako odsvirati. Još smo imali i poteškoća prilikom povratka, jer tanker kojim smo se vraćali nije imao Wi-Fi pa je većina bila pred razvodom i još gore, dnevno neinformisana. Al’ rado ćemo prećutati sve to i reći da je mastering rađen na plaži.

Da li ćete učestvovati na nekom crnogorskom festivalu?

IVAN: Pozivi postoje, a mi ćemo vidjeti da li smo za to ili ne. Doduše zovu sve neki fini ljudi, pa nije u redu da ih odbijemo.

VANJA: Banjo nam je sredio da pijemo džabe na Festivalu vina i ukljeve, pa ćemo vjerovatno tamo ići. Za ostale još ne znamo. Volio bi da su nas zvali na Pink festival, to nam je jedan od viših ciljeva, al’ ova pjesma je bila nedovoljno loša za to. Al’ potrudićemo se da ne iznevjerimo sljedeći put.
BOLE: Ja se pojavljivati neću. Znam tu neke momke koji bi se rado slikali, pa ću poslat’ jednog umjesto mene.

Zašto tražite dislajkove na pjesmu?
IVAN: U Crnoj Gori je poznato da ništa nije dovoljno dobro, pa da je ono što se kaže najbolje na svijet’, stoga ne bi da kvarimo tu hejtersku tradiciju, pa tražimo da nam ljudi daju dislajkove gdje je to god moguće, ili neki loš komentar. Hvala unaprijed.

BRANKO: Zabavno je. Čak nam drugari kazu:” Jasno vam je kakva je pjesma, ima više dislajkova od lajkova, nemo’ me ništa pitat”
VANJA: Zato što su puno jeftiniji od lajkova i mnogo iskreniji. Mi bi voljeli prije iskreno da nas mrze, no neiskreno da nas vole. Momci, ovo bi mogli Marini prodati za novu Cecinu pjesmu, a??
BOLE: Ideja je da skupimo više dislajkova od Justin Bieber-a. Znam…nemoguća misija!