MODA PREPORUKA

MODA NA MET GALI: Elegancija Amal Kluni zasjenila golotinju Bijonse Nouls

met gala amal kluni glavnaPoznate ličnosti i ove godine na dobrotvornoj večeri pod nazivom ,,Met gala” u Njujorku ostavile su prisutne svojim odjevnim kombinacijama bez daha.

Ove godine tema je bila ,,Kina: kroz ogledalo”, pa je stoga bilo i za očekivati da će dominirati haljine crvene i zlatne boje. Kako je bilo u pitanju humanitarno veče, ulaznica je koštala 25.000 dolara.

Pun pogodak

Advokatica i supruga glumca Džordža Klunija Amal zasjenila je sve u predivnoj elegantnoj haljini Džona Galijana koju je dizajnirao za ,,Mezon Margelja”.

Manekenka Rouzi Hatington-Vajtli i glumica Džesika Čestejn dolaskom u predivnim kreacijama unijele su, kako kažu kritičari, dašak i glamur Holivuda.

Glumica Sara Džesika-Parker pohvalila se umjetničkim djelom od šešira sa plamenovima kakvo samo može da dizajnira Britanac Filip Trisi. Haljina je djelo brenda ,,H&M”.

Pjevačica Lejdi Gaga pojavila se u polumrežastoj haljini koju je Aleksander Vang dizajnirao za modnu kuću ,,Balensijaga”. Ni ovoga puta nisu izostale vrtoglave platforme.

Pjevačice Keti Peri i Madona pojavile su se u gotovo identičnim haljinama brenda ,,Moskino”.

Manekenka Naomi Kembel odabrala je ,,Barberijevu” kreaciju.

This slideshow requires JavaScript.

Totalni promašaj

Kina je zemlja u kojoj se golotinja smatra vulgarnošću. To izgleda nijesu shvatile neke poznate ličnosti, ali nekako jesu doslovce shvatile parolu ,,manje je više”.

Pjevačica Bijonse se postarala da bude ,,šlag na torti”, kako je ona mislila, pa se na crvenom tepihu pojavila posljednja u providnoj kreaciji ,,Živanši”. Samo su, kako izvještava ,,Dejli mejl”, dragulji strateški prekrivali problematična mjesta.

Starleta Kim Kardašijan odlučila se za bijelu providnu i perjastu odjevnu kombinaciju Roberta Kavalija.

Pjevačici Rijani bilo je potrebno troje ljudi kako bi joj pomoglo da se popne uz stepenice, a da joj ogromne šljašteće štikle ne zapnu za isto tako impresivni šlep. Žuti ogrtač djelo je Guoa Peija.

Ne znamo kako je Aleksander Vang koji je došao u društvu Lejdi Gage, reagovao kada je vidio njegovu kreaciju na pjevačici Majli Sajrus, ali ocjena je kritičara – totalni promašaj.

Dženifer Lopez nosila je providnu kreaciju ,,Versaće”.

Stil glumice En Hatavej okarakterisan je kao nešto iz filma ,,Ratovi zvijezda”. Za izgled joj nije pomoglo ni to što haljinu potpisuje Ralf Loren.

Parola ,,U jednostavnosti je čar” nije se ovoga puta pokazala ispravnom u slučaju glumice Dženifer Lorens koja se na crvenom tepihu pojavila u potpuno bezizražajnoj crnoj ,,Diorovoj” kombinaciji.

Solanž Nouls odlučila se za neobičnu kreaciju Džajlsa Dikona. Još neobičniju i diskutabilnu haljinu imala je djevojka glumca Roberta Patinsona, muzičarka FKA Tvigs. Na prvi pogled kreacija koju je nosila vrlo je originalna, a ako se zagledate bolje, pronaći ćete dozu vulgarnosti utkanu upravo u haljinu. Zato smo odlučili, kao i ostali modni kritičari, da je stavimo u rubriku ,,Promašaji”.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

B.R.

Foto: Daily mail/Eonline