Porto Novi
ENGLISH SLAJDER

INDIRA LEVAK: Dođite svi u Budvu, da se veselimo

The-Voice-Indira-1Grupa ,,Colonia“ nastupiće 2. maja na budvanskom trgu u sklopu tradicionalnog Karnevala. Pred nastup, pjevačica Indira Levak izdvojila je vrijeme za čitaoce Montenegro magazina.

Kaže da je jako ponosna na finalistu takmičenja ,,The Voice“ Matea Resmana kojem je bila mentorka. Dizajniranje vrtnih garnitura je, ističe, druga krajnost njene kreativnosti. Suprug Miroslav je ljubav njenog života. Pozvala je sve na koncert u Budvi i svojim fanovima obećala izlazak novog albuma ,,Colonie“ u junu.

Kakvo iskustvo nosite iz učešća u muzičkom takmičenju ,,The Voice“?

– Bila je to prava avantura duga pet mjeseci! Naporno smo radili s kandidatima i mislim da smo ih mi, kao mentori puno toga naučili. Moj Mateo bio je drugi u finalu, ali za mene je on definitivno pobjednik! Puno je radio i trudio se, napredak je bio vidljiv iz emisije u emisiju. Jako sam ponosna na njega!

Gostujete u Budvi u sklopu majskog maskenbala. Da li volite maskenbale?

– A tko ne voli dobru zabavu i veselje?! Maskenbal je upravo to! Veselim se dobroj atmosferi, ludim kostimima i pozivam sve na naš koncert!

Uskoro ćete proslaviti godišnjicu braka. Što je naljepše u tome biti gospođa Levak?

– Divno je imati takav oslonac u životu! Miro je ljubav mog života i veselim se našoj budućnosti! Imamo mnogo planova, a mislim da ćemo ih sve ostvariti…

Suprug Miroslav i Vi zajedno radite na izradi vrtnih garnitura. Otkud ljubav prema tome i kako ide preraspodjela posla u toj oblasti?

– Oduvijek me zanimao dizajn. Ovo je druga krajnost moje kreativnosti i neizmjerno me veseli kada vidim neke moje ideje realizirane i spremne da ukrase nečiju terasu ili vrt. Miroslav i ja sve radimo partnerski i u hodu se dogovaramo svaki dan tko će što odraditi. Funkcioniramo odlično, a zajednički posao omogućio nam je da više vremena provodimo zajedno, što nam je jako važno.

indira stikle

Indira najviše voli štikle koje je ona dizajnirala

Suprug kaže da volite štikle i da nikada u životu nije vidio toliko pari. Koji Vam je najdraži par obuće?

– Hahhaahaa, muškarci se uvijek čude koliko mi žene možemo imati cipela! I nikad nemamo dovoljno, zar ne?! Velika mi je čast što surađujem s ,,Planet obućom“ i imala sam privilegiju dizajnirati svoju liniju cipela ,,Indira“. Upravo te cipele su mi trenutno omiljene!

Što novo pripremate? Da li je realno očekivati album na ljeto, s obzirom na Vaše pređašnje obaveze u ,,The Voice“-u?

– Album ,,Colonie“ izlazi u junu! To je obećanje svim našim fanovima!

indira i miroslav

Indira i Miroslav                                                   FOTO: tportal.hr, Autor:Matej Grgić

Bojana Radonjić

Foto: The Voice