Porto Novi
ENGLISH

BRED PIT SA MASNICOM: Je li za ovo kriva Anđelina Džoli?

0426-brad-pitt-scratches-scars-markings-face-splash-4Glumac Bred Pit pojavio se na događaju ,,Autism speaks” u Los Anđelesu sa masnicom ispod oka.

On je održao govor o proučavanju i mogućnostima liječenja autizma, ali to nije okupljene toliko interesovalo koliko otkud masnica ispod oka. Kako vidimo po izvještaju sa događaja, ne samo da tema o kojoj je pričao nije interesovala okupljene, već i novinare, tako da vam ne možemo prenijeti ništa od govora.
280533CB00000578-0-image-a-24_1430072946714

Bredu Pitu zbog ovolike ,,zabrinutosti” za njegovu masnicu nije preostalo ništa drugo nego da pošalje službenu izjavu za ,,Dejli mejl”.

– Eto što se dogodi kada usred noći pokušavate da ustrčite uz stepenice, punih ruku, sa japankama na nogama. I kada cijeli pad zaustavljate svojim licem. Tačno, ovo je rezultat. Bez obzira na masnice, nisam htio da propustim ,,Austism speaks” naredne večeri. Želio sam da se pojavim pred svim tim divnim ljudima i počastvovan sam što sam bio dio tako važnog događaja – rekao je Bred Pit.

Na kraju, ono što jesmo saznali da je to bilo i humanitarno veče, te da je Pit sa događaja otišao sa potpisanom ,,fender” gitarom u ruci, za koju je ostavio u dobrotvorne svrhe organizatorima 23,000 dolara.

B.R.

Foto: Wire image/Splash