HOROSKOP

Prognoza za period od 27.04. – 04.05.2015.

OVAN

Borba na poslovnom planu se nastavlja, materijalni faktor je naglašen. Stari dug ili pozajmica biće uspješno realizovan. Obnavljate kontakte sa važnom osobom što se povoljno odražava na vaš poslovni status. Na ljubavnom planu  sa dragom osobom se zajednički družite, a to vam ne smeta da flertujete sa mlađom zanimljivom osobom. Slobodni uspješno balansiraju između dvije osobe.

BIK

Aktivni ste i inicijativni, naročito na poslovnom planu. Očekivana saradnja će se ipak realizovati, iz nekoliko pokušaja, ali na obostrano zadovoljstvo. Manji dobitak krajem sedmice. Na ljubavnom planu otvoren i iskren razgovor omogućava usaglašavanje oko važnih zajedničkih planova. Slobodni Bikovi uživaju u lakoj komunikaciji i flertu sa više osoba. Zdravlje – mogući upalni procesi i visoka temperatura.

BLIZANCI

Poslovna situacija je stabilna i bez većih promjena. Važni razgovori su obavljeni, i u ovoj sedmici se rješava materijalni faktor. Staro obećanje od važne osobe o pomoći i podršci biće realizovano  u ovom periodu. Emotivno, uživate u naklonosti voljene osobe, moguće kraće putovanje ili izlet. Slobodni flertuju na sve stane, a dosadašnji prijatelj pravi strategiju.

RAK

Pred većinom Rakova je relativno mirna sedmica, pa ćete se mnogo družiti  i kontaktirati sa prijateljim, bliskim ljudima i rodbinom. Na poslovnom planu inicijativu ste prepustili značajnoj osobi koja ima iste ciljeve kao i vi. Stari dug će biti uspješno vraćen.  Na ljubavnom planu očekujte prijatne i opuštajuće odnose sa dragom osobom, uz mnogo zajedničkih druženja. Slobodni Rakovi razmišljaju o dvije osobe.

LAV

Poslovno ste aktivniji nego inače, što će se brzo pokazati kao dobro. Uspijevate da obnovite svoj ugled uz pomoć i podršku saradnika, a mnogim Lavovima će biti vraćeno ono što im pripada. Rival ili konkurencija se lagano povlače. Emotivno, draga osoba se prilagođava  željama, zajedno se družite sa bliskim prijateljima. Slobodni Lavovi skloni su avanturi sa dosadašnjim prijateljem.

DJEVICA

Dogovor ili važan razgovor je obavljen, a rezultati se realizuju tokom ove sedmice. Nijeste zadovoljni finansijskom situacijom, ali zato stiže pomoć i podrška iz daleka. Mnoge Djevice planiraju put tamo gdje su već bile. Na ljubavnom planu ste u dobrim odnosima sa voljenom osobom, rješavate zajedno porodične situacije.

VAGA

Pred većinom Vaga je mirna i prijatna sedmica, dobro ste raspoloženi i rado se družite i kontaktirate sa mnogo ljudi. Poslovno, staro obećanje o materijalnoj podršci će tokom ovog perioda biti realizovano.  U vašem domu situacija se popravlja, mnoge Vage renoviraju ili uređuju životni prostor,  a draga osoba se slaže sa idejama i emotivno ste zadovoljni. Slobodne Vage dopuštaju udvaračima da se takmiče oko njih.

ŠKORPIJA

Na poslovnom planu pred vama je obnavljanje pozitivne energije, a zahvaljujući  inicijativi, stara saradnja sa važnom osobom ponovo je aktuelna. Očekujte napredak i uspjeh. Moguće je kraće poslovno putovanje. Emotivno, vaša posesivnost malo popušta, pa su i odnosi sa dragom osobom prijatniji. Slobodni se dvoume između nove i stare simpatije koja je iznenada ponovo aktuelna.

STRIJELAC

Na poslovnom planu očekujte lagani napredak, prepreka je uspješno savladana i stari dug ili pozajmica će biti vraćena. Takođe, očekujte manji dobitak kao rezultat vašeg dodatnog poslovnog zalaganja. Rado ćete prihvatiti poziv na putovanje gdje ste već bili. Emotivno, prijatna sedmica, dobri odnosi sa dragom osobom i zajednička druženja. Slobodni flertuju sa prijateljem, moguća avantura.

JARAC

Novac i materijalni faktor u ovom periodu najviše okupiraju vašu pažnju. Obećanje o materijalnoj podršci će ipak biti uspješno realizovano, iz nekoliko puta i uz vaše uporno insistiranje i pozitivnu inicijativu. Na ljubavnom planu očekujte prijatan i miran period sklada i dobrog razumijevanja sa dragom osobom, moguće zajedničko putovanje ili izlet. Slobodni preko hobija se druže sa osobom koja počinje sve više da vam se sviđa.

VODOLIJA

Na poslovnom planu dogovor se poštuje i situacija je prijatnija i mirnija nego u prethodnom periodu, pa će većina Vodolija svoju pažnju i energiju da usmjeri u drugim pravcima. Naročito će odnosi sa ukućanima i sređivanje domaćinstva biti aktuelano. Moguće renoviranje i proširivanje. Draga osoba inicira druženja sa rodbinom i prijateljima što vam odgovara. Slobodni se druže sa više zanimljivih osoba, moguća je avantura.

RIBE

Borite se na poslovnom planu sa manjim zastojem, a obnovljeni kontakt sa važnom osobom iz daleka, omogućava da prevaziđete prepreku i lagano i uspješno nastavite dalje. Moguće je poslovno putovanje. Na ljubavnom planu usklađujete se sa dragom osobom i pred vama je prijatan i miran period lijepih zajedničkih druženja i obnavljanja kontakata naročito sa rodbinom. Slobodne Ribe se smješkaju mnogim udvaračima, ali ne daju odgovor.

Sedmični horoskop za čitaoce MNE magazina priprema  astrološkinja Dubravka Strukan.