MAGAZIN SLAJDER

ANKETA: Svi volimo dobra kola, ali trpimo

sajam-automobila_7Sajam automobila je u toku, a cijene se kako smo saznali kreću od 8.000 do 40.000 eura. Na sajmu ima mnogo izlagača, ali i onih koji su došli  bar da vide kako je događaj organizovan, a neki će možda nešto i kupiti do nedjelje, kada je posljednji dan. Ekipa MNE magazina pitala je brojne posjetioce koliko bi novca, da su u mogućnosti,  izdvojili da kupe neki automobil sa sajma, kao i šta im se od raznovrsne ponude najviše svidjelo.

anketa-3Vasilije Popović:

– Vozim Mercedes, ali se više interesujem za motore na sajmu. Ja imam motor Dukati 748 R iz 2000. godine koji je baš rijedak na našem tržištu, a izložen je i ovdje. On na našem tržištu nema neku veliku cijenu, možda nekih 5.000 eura, dok bi njegova realna cijena bila oko 10.000 eura.  Što se automobila tiče sviđa mi se novi Citroen koji je tek izašao. Izdvojio bih najviše do 15.000 eura  za automobil.

Darko-PerkovićDarko Perković:

Da mogu, izdvojio bih dosta para za automobil. Trenutno vozim audi A8, ali mi se na sajmu dopala Mazda 6 koja je odlična i košta 31.000 eura. Kada bih imao toliko novca, kupio bih baš nju.

anketa-2Dražen Radonjić:

Nemam automobil, ali mi se svidio najviše Reno klio koji košta oko 12.000 eura, čini mi se. Za novo auto izdvojio bih najviše do 10.000 eura.

 

Slavica Leković:anketa-4

– Vozim Pežo 308, ali mi se na sajmu sviđa Antara. Zaista mi odgovara taj automobil, košta oko 22.000 i to je odlična cijena za tako dobar auto. Ovaj automobil je dizel, automatik i rado bih ga kupila.