HOROSKOP

Prognoza za period od 20. – 27.04.2015.

OVAN

Obnavljanje kontakata sa starim saradnicima će vam omogućiti  napredak i iznenadnu povoljnu situaciju u kojoj treba reagovati brzo i u skladu sa zakonom. Na nepravdu ste skloni da reagujete pretjerano i svađalački. Emotivno, povoljno iznenađenje od drage osobe omogućava da budete zajedno i zadovoljni, a pomalo flertujete i sa strane. Slobodnima dilema između dvije osobe, jedna je vaš dosadašnji prijatelj.

BIK

Pod uticajem nepravde bićete skloni da reagujete preenergično, pa čak i svadljivo, što se može nepovoljno odraziti na krajnji ishod događaja. Pomoć i podrška vam stiže iz sasvim neočekivanog pravca. I sa dragom sobom ste skloni da provocirate, ali to je možda i dobro, jer ćete prevazići stari nesporazum. Slobodni uspostavljaju kontakt sa osobom iz prošlosti, a paralelno se uspješno udvaraju drugoj osobi.

BLIZANCI

U vašoj sedmici će Venera, boginja ljubavi i ljepote, pokazati svoju punu snagu. Manje razočarenje  pretvara se u srećan ishod događaja, a odnos sa važnom osobom, naročito ljubavnim partnerom, dobija novu dimenziju. Ljudi kojima ste okruženi su vam veoma naklonjeni i ukoliko vam je bilo šta potrebno, ovo je period kada je za vas  povoljno da zatražite. Izbjegnite da pametujete i istjerujete mak na konac i pred vama je prijatan period.

RAK

Poslovna situacija zahtjeva svu vašu pažnju i energiju, moguća je nepravda koju želite da ispravite. Pokušaj komunikacije ili dogovora je otežan i uspjećete da rješite komunikacionu prepreku iz nekoliko puta. Na ljubavnom planu povoljan splet okolnosti vraća ljubavne iskre, staru simpatiju lagano zaboravljate. Slobodni rakovi se odlučuju za osobu koja odogovara njihovim očekivanjima. Nervoza u petak.

LAV

Pripremite se na borbu na radnom mjestu, rival ili konkurencija su jaki i pokušaće na neprijatan način da vas ometu u vašim ciljevima. Međutim, većina lavova  ponašaće se dostojanstveno  i staloženo i time pridobiti naklonost prethodnih rivala. Emotivno, odlučujete da dragu osobu upoznate sa svojim važnim daljim zajedničkim planovima. Slobodni se upuštaju u paralelne avanture, ali se ubrzo odlučujete za jednu osobu, vedru, komunikativnu i otvorenu.

DJEVICA

Nervozni ste. Lako uočavate sitne nepravde i skloni ste da se borite i svađate da bi dokazali ispravnost svoga mišljenja. Na poslovnom planu, srećom po vas, važan saradnik je naklonjen i gleda vam kroz prste.  Emotivno, draga osoba se povlači pred  kritikama, a onog momenta kada postanete prijatni, ljubav ponovo iskri. Slobodnima, neočekivani susret lako može da se pretvori u nešto više i značajnije.

VAGA

Pred vama je prijatna sedmica, iako ćete često biti okruženi nervoznim i svadljivim ljudima. Vaša diplomatija i sposobnost da balansirate između najrazličitijih stremljenja, ovaj put će doći do punog izražaja. Početnu nepovoljnu situaciju ćete uz prijatan osmijeh da preokrenete u konstruktivne dogovore i skladnu saradnju.  Ovo važi i za poslovnu i za ljubavnu situaciju. Nalazite dobro  i srećno rješenje. Slobodne vage  odlučuju se za jednu osobu.

ŠKORPIJA

Vaša planeta nije dobro položena i lako vam se može desiti da svoju energiju i pažnju usmjerite u pogrešnom pravcu. Mogu vam se dešavati sitne greške, nespretnosti, omaške, ali i kritičnost prema drugima, što može izazvati svađu ili neprijatne riječi. Svakako objasnite šta ste tačno mislili  i ponovljeni pokušaj razrješava situaciju. Draga osoba će vas prijatno iznenaditi. Slobodni gube strpljenje čekajući da se simpatija odluči.

STRIJELAC

Vaša samouvjerenost i postojanost u optimističnom stavu, na poslovnom planu naići će na neodobravanje, pa se lako može desiti da se sukob dodatno razbukti i proširi. Neočekivani splet okolnosti i podrška vašeg prijatelja, harmonizovaće situaciju. Emotivno, neočekivana prilika za putovanje vraća strast u vaš ljubavni odnos. Slobodni su zadovoljni, jer se simpatija odlučuje za vas, a ne za konkurenciju.

JARAC

Vi volite kada su stvari isplanirane i predvidljive i ponekad kočite napredak uljuljkani u svoje navike. Slična sitaucija će vam se dešavati na radnom mjestu, dobra prilika i šansa za promjenu može ostati neiskorištena. Na ljubavnom planu – ukoliko ignorišete nove ideje drage osobe, okrenuće se zainteresovanijim osobama. Slobodni jarčevi procjenjuju i ispituju za koju osobu da se odluče. Splet okolnosti vam razrješava dilemu.

VODOLIJA

Vi ste miroljubiva osoba, ne volite svađe i konfliktne situacije, od njih bježite i sklanjate se. U sitauciji u kojoj ste se našli, brzo će se pokazati da je izbjegavanje sukoba bilo odlično rješenje i početni neuspjeh se pretvara u benefit. Sa dragom osobom uživate u novim planovima i družite se sa interesantnim parom. Slobodni mnogo ne mare što njihova simpatija ima više udvarača i flertuje.

RIBE

Na radnom mjestu se trudite da harmonizujete i smirite napetu situaciju, međutim, svi upleteni u raspravu se čvrsto drže svojih stavova. Otvoreni ponovljeni razgovori  pokazuju se kao dobro rješenje, a stari prijatelj vam pomaže da sagledate situaciju iz drugog ugla. Na ljubavnom planu, kritika ili loše upotrijebljena riječ, vas može pogoditi nepotrebno jako, ali ako kažete šta vam smeta, naići ćete na neočekivano razumjevanje. Slobodni aktivno komuniciraju sa simpatijom.