MAGAZIN SLAJDER

NINA REDŽEPAGIĆ U OGLEDALU: Ne odustajem lako od ljudi

ninaNina Redžepagić, vlasnica PR i producentske kuće OR iz Podgorice kaže za MNE magazin da je srećna što je njenim djetinjstvom vladala lopta, a ne aplikacije. Ona voli dinamične ljude, kratke i jasne sastanke i, prije svega, rad. Kaže da u ljubavi nema filozofije i da je ,,svaka ljubav prava dok traje”.

 Na šta Vas asocira djetinjstvo?

nina 1

Iz porodičnog albuma

– Plav, Kotor, mir, mnogo đece. Djetinjstvima danas vladaju aplikacije, srećna sam što su mojim vladale lastika, lopta, priroda. Ta ,,neposrednost” je danas izumiruća, nažalost.

Sjećate li se prvog zarađenog honorara? Kako ste ga potrošili?

– Ne sjećam se, vjerovatno sam nekome nešto kupila. Volim da poklanjam. Pare su, ipak, samo sredstvo. Znam da sam prvi honorar zaradila na sajmu u Bolonji.

 Na čemu insistirate u poslu?

– Volim dinamične ljude, kratke i jasne sastanke, odgovornost i rad prije svega. Kad je atmosfera inspirativna uvijek se završi više od planiranog ili čak načne čitav novi projekat.

Koju knjigu/film bi preporučili?

– Filmove ,,In the mood for love”, ,,The Hunt”, ,,La dolce Vita”. Knjige Danila Kiša, Borislava Pekića… Bajke Braće Grim. Danas pročitam po jednu dnevno. Preporučila bih svima da se posvete više umjetničkim formama, prije svega duhovnog zdravlja radi.

Koje jelo najviše volite?

– Teletinu ispod sača i raštan sa kastradinom koji sprema moja Mila.

Šta je potrebno za pravu ljubav?  

ina3

DIVNO JE BITI TETKA: Sa Andrejem i Larom

– Svaka ljubav je prava dok traje. Nema tu neke filozofije. Nijesam od onih koji lako odustaju od ljudi. Vjerujem da je svaka ljubav koja je oslobođena strategija i ispunjena strašću i spontanošću ona prava.

Kojeg umjetnika biste oživjeli da možete i zašto?

Euripida i Njegoša. Sa pojedinima bih živjela. Zašto? Vjerovatno je inspiracija opet krivac. Djela ostaju, ali ipak je poseban luksuz biti sa tvorcima i svjedočiti nastajanju umjetnosti.

 Putovanje koje pamtite?

– Minhen, boravak kod Petra I Henrika, mojih velikih prijatelja, koncert Lajonela Ričija i nezaboravni provod. Putovanja pamtim samo po ljudima sa kojima provodim vrijeme na tim mjestima.

Pjesma vašeg života je?

-Lady, Kenny Rogersa i Trampled Rose Tom Waits/a.

One Response to NINA REDŽEPAGIĆ U OGLEDALU: Ne odustajem lako od ljudi