MAGAZIN PREPORUKA

EMOTIVNE VEZE: Situacije u kojima žene požele da se jave bivšem

woman-thinkingMnoge žene koje imaju za sobom vezu u pojedinim trenucima požele da se jave bivšem momku. Ipak, postoje momenti koji ih najviše inspirišu na to.

1. Nakon treće čaše vina
Iako se trijezna zarekla kako nema apsolutno nikakve šanse da mu se ikad više javi, nakon koje čašice, ona lagano počinje da mijenja  mišljenje. Možda misli da je to genijalna ideja u takvom stanju, ali treba da sjeti  da je sutra novi dan, a s njim će nestati i briljantnost takve ideje.
2. Nakon druženja s parovima
Svi njeni prijatelji, sa kojima se druži su u parovima, još su zajedno. To može podstaknuti uspomene na dobre stare dane.
 
3. Kad čuje ,,njihovu” pjesmu
Ili kad posjeti  ,,njihova” mjesta, na koja su često zalazili. Kako god bilo, sasvim je prirodno osjećati nostalgiju. Ali puno je važnija od tog osjećaja činjenica zašto je došlo do prekida i koliko su bili veliki  problemi. S nekim novim, takođe, se mogu stvoriti takve uspomene.
4. Kad vidi da ima drugu
Ili samo načuje neke priče kako se on viđa s nekim. Ko ne bi volio odmah da sazna je li to istina, ko je ona, koliko to traje, je li ljepša i bolja, je li zaljubljen ili je ona samo osveta itd.
5. Kad je u depresiji
Prvo se ujutro zakasni na posao, zabrlja nekoliko stvari na njemu, sve prijateljice su zauzete, pa nije imala  s kim popiti kafu i izjadati se. Tada poželi da okrene poznati broj. Nekad je dobro slušao.