MODA PREPORUKA

MODA: Kolekcijom ,,Mone” zatvoren 15. ,,GP Contour fashion connection”

DSC_6292Kolekcijom ,,Anemona” za proljeće – ljeto 2015. modne kuće ,,Mona” večeras je u Atlas kapital centru  zatvorena  manifestacija 15. ,,GP Contour fashion connection”. Predstavljena su 64 modela. Kreatorski tim ,,Mone”: Ana Leković, Kristina Gajić, Iva Stefanović i Ana Pavlović (modni detalji) ove sezone prilagodio je kolekciju modernoj i sofisticiranoj ženi i muškarcu koji njeguju svoj stil od jutra do večeri. Opredijelile su se za pastelne boje, pruge, tufne kao i kombinaciju pruga i tufni. Materijali koji dominiraju kolekcijom su keper, šifon, svila, saten, lan, štof, trikotaža i koža.

Dio kolekcije su i romantične haljine i suknje koje odišu notom elegancije i svedenosti. Izrađene su od svile i prirodnih materijala. Muški deo kolekcije čine kožne jakne – kraće, srednje i duže varijante u pilotskim, klasičnim i sportskim modelima sive i crne boje koje se odlično kombinuju sa materijalima poput kepera i džinsa. Muška kolekcija obogaćena je elegantnim i strukiranim sakoima, pantalonama i košuljama od kepera u pastelnim i tamnim bojama kao i odijelima od štofa užeg i šireg kroja.

This slideshow requires JavaScript.

Predstavljene su i ženske tašne i asesoari  u crnoj, teget, sivoj, bijeloj, bordo, zlatnoj, srebrnoj i pastelnim bojama. Muške tašne u crnoj, braon i teget boji namijenjene su urbanim, sofisticiranim muškarcima i primjenjive su za poslovne, ali i opuštenije prilike.