Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

POČINJE STUDENTSKA NEDJELJA: Predavanja, humanost i S.A.R.S.

603780_860136110714104_1590159381825934544_n

Studentska žurka (iz arhive)

Studentsko vijeće Pravnog fakulteta u saradnji sa studentskim organizacijama organizuje tradicionalnu nedjelju studenata.

Sve počinje danas predavanjem dipl. oficira policije Milete Mihailovića na Pravnom fakultetu koje počinje u 12 časova, a nastavlja se na Ekonomskom gdje će studenti dobrovoljno dati krv.  Za sjutra je predviđena humanitarna akcija prikupljanja slatkiša, igračaka i odjeće, za djecu bez roditeljskog staranja iz Bijele na  Ekonomskom  fakultetu. Istog dana u podne  u svečanoj sali Pravnog fakulteta održaće se predavanje psihologa iz ZIKS-a. U srijedu je organizovano predavanje ,,Pravo i pravda” iz ugla advokata u 12h u svečanoj sali Pravnog fakulteta i filmsko veče sa početkom u 20 časova.

U četvrtak 09. aprila na platou između Pravnog i Ekonomskog fakulteta održaće se dnevna žurka. Od 12h pa do 19h nastupiće  -DJ VILL&VASH, DJ Lucky Dee, Vertigo band i S.A.R.S.  After parti je zakazan za 23 časa u Restoranu Morača. Za petak je planirana akcija uređenja dvorišta između Pravnog i Ekonomskog fakulteta.

Obilježavanje nedjelje studenata završava se 18. aprila muzičkim hepeningom u Bijeloj  na kojem će se, uz učešće poznatih muzičara sa naših prostora, sa studentima Ekonomskog i Pravnog fakulteta zabavljati mališani iz Dječijeg doma ,,Mladost”.