MAGAZIN

MODNE MACE I KUCE: Mezimci će zamijeniti manekenke?

chupetPoznati časopis Laki objavio je svoje nove zvijezde – riječ je o posebnom izdanju koje je posvećeno najstilizovanijim životinjama, a čak tri su dobile i svoju naslovnicu. Čupet Lagerfeld, Grampi Ket i Tost pozirali su poput profesionalaca!

Vijest da su se tri životinje našle na naslovnici modnog časopisa, oduševila je mnoge. Koveri su najavljeni na službenoj Laki stranici, Instagram je vrvio objavama naslovnica, a čak se i glavna urednica Eva Čen slikala držeći u rukama naslovnicu s Čupet Lagerfeld. No, brzo je bilo jasno kako je sve, ipak, bila prvoaprilska šala koja je, sudeći po razočaranim reakcijama, pokazala da to i ne bi bila tako loša ideja. Što se samih zvijezda  naslovnica tiče, one su to u pravom smislu riječi.

10732011815031581919667871919126n_840_472Definitivno najpoznatija modna maca je Čupet, bijela ljepotica poznatog dizajnera Karla Lagerfelda. Ova mačka ima već kultni status, aktivna je na društvenim mrežama (na Instagramu ima skoro 55 hiljada pratilaca), a zarađuje više nego neke poznate manekenke.

– Prošle godine je odradila dva posla i zaradila tri miliona eura. Jedan posao je bio za automobile u Njemačkoj, a drugi za japanske bjuti proizvode. Ne dopuštam joj da reklamira hranu ili slične proizvode. Ona je za to previše sofisticirana – izjavio je Lagerfeld.

grumpy-cat-lucky-cover-2015_840_472Naslovnicu je dobila i najpoznatija i najmrzovoljnija mačka koju je upravo Internet lansirao među zvijezde. Grampi ket je svojevrsni fenomen i ubraja se među prve kućne ljubimce koje su svojom pojavom postale međunarodno poznate.toast-dog-lucky-cover-2015_840_472