MODA PREPORUKA

IKONE STILA: Rajan Gosling, romantičar u odijelu

Sve simpatije Rajan Gosling je osvojio ulogom u jednom od najromantičnijih ljubavnih filmova Bilježnica. Tim filmom stekao je popularnost, a osim odličnom glumom, uspješno je održava i svojim stilom odijevanja.

U početku Rajana najčešće smo viđali u majicama sa uzorcima i šalovima, zatim je uslijedila grandž faza, a nakon toga je otkrio kako mu najbolje pristaju odijela. No, i kada njih bira nije stereotipan i razlikuje se od svojih holivudskih kolega po hrabrom izboru boja i materijala. Upravo u toj elegantnoj  verziji dospio je na liste najbolje odjevenih muškaraca.

Kobalt plavo Salvatore Feragamo odijelo koje je nosio na filmskom festivalu u Kanu malo je koga ostavilo ravnodušnim. Čak je i njegova djevojka, prelijepa glumica Eva Mendez, tom prilikom ostala u drugom planu.  Za dnevnu kombinaciju  Rajan obično bira majice sa otkačenim porukama (lobanje su čest motiv u njegovoj garderobi), kardigani i mnoštvo kariranih komada.

Tokom svoje stilske evolucije, nije se odricao šalova i sunčanih naočara, koji su mu vremenom postali zaštitni znak. Rajan je od dečka iz susjedstva postao ikona stila.

This slideshow requires JavaScript.

 

One Response to IKONE STILA: Rajan Gosling, romantičar u odijelu