ENGLISH

VANJA RADOVANOVIĆ: ,,Svi životi moji” biće objavljen do juna

Crnogorski kantautor Vanja Radovanović uskoro će objaviti drugi album “Svi životi moji”. On za MNE magazin kaže da će ga objelodaniti do juna. Muzičar priča da su pjesme snimljene još prošle godine, ali izdanje albuma kasni zbog tehničkih poteškoća.

Vanja Radovanovic

Vanja Radovanović

 

-Ovih dana sve završavamo – kaže Vanja.

On sprema iznenađenje svojim fanovima. Po prvi put u karijeri snimio je duet sa jednom pjevačicom čije ime za sada ne želi da otkriva. Pjesma se zove ,,Kiša i sunce”, a riječ je o baladi.

– Duet nam je zadavao najviše problema i na kraju je bio i uzrok ovakvog, da ne kažem, odužavanja izlaska. Ovih dana smo i to riješili. Ne bih da iznosim detalje o duetu – kaže Vanja.

Duet je pod ,,velom tajne”, ali nijesu ostale pjesme. Na albumu će se naći 11 numera, među kojima su i neke koje je publika do sada imala priliku da čuje, poput ,,Padobrana”, i ,,Svi životi moji”. Tu će biti i ,,Milo moje”, ali u novom aranžmanu.

-Biće veoma malo balada, svega dvije, a ostale su brže pjesme – kaže Vanja.

Album je snimljen u Zagrebu sa poznatim hrvatskim producentom Denisom Mujadžićem Denikenom, On je radio aranžmane i producent je albuma, a Vanja je pisao tekstove i muziku. Album nema nekih skrivenih poruka.

– Nadam se da će ljudi shvatiti šta smo htjeli da kažemo i da će se pronaći u našim pjesmama –kaže Vanja.