MAGAZIN

LAJFSTAJL: Provjeravate li partnerov mobilni!?

prevaraAko ste u vezi, najbitnija stvar je  povjerenje u partnera.  Ipak, ponekad ,,zasvrbe prsti” kada  partner ode pod tuš i na stolu ostavi svoj mobilni?

Ako imate razloga da sumnjate u partnera, vrijeme je da sjednete zajedno za sto i popričate o tome što vas muči,  ,,češljanje” po partnerovom  telefonu biste trebali izbjegavati barem zbog ovoga…

1. Možete napraviti više štete nego koristi

Posežete za partnerovim mobilnim uređajem u nadi da ćete razbistriti glavu i dobiti odgovore koje tražite. Ipak, može se dogoditi da zbog nedostatka povjerenja koji očito imate, neke stvari pogrešno protumačite. Kako ne biste u svojoj glavi složili neki najcrnji scenario, radije razgovarajte i riješite nedoumice.

2. Crvić sumnje pretvoriće se u zmiju

Ako zbog nekog razloga izbjegavate razgovor  s partnerom, dogodiće se da ćete s vremenom u svakoj kretnji, svakoj izjavi, svakom telefonskom razgovoru vidjeti povode za dodatne sumnje koji će s vremenom malog crvića ,,pretvoriti” u ogromnu zmiju. Što više zadržavate za sebe ono što vas muči, to će vam svaki dan biti sve više prožet nepovjerenjem.

3. Vidite jedno, ali zapravo je nešto sasvim drugo

Poruke ili ,,smajlići” na koje ste naišli mogu vas u trenu izbaciti iz takta ne ostavljajući prostor za  racionalna pojašnjenja. A može biti da ste jednostavno sve pogrešno shvatili i to može uništiti vezu. Čak i ako nijeste, sada vam nije ništa lakše, zar ne?