ENGLISH

AKTUELNO: Predstavljen projekat ,,Crna Gora za Eurosong”

knezProjekat ,,Crna Gora za Eurosong“ večeras je predstavljen u hotelu ,,Ramada“ u Podgorici.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću predstavljati Crnu Goru na najvećem evropskom takmičenju. Vjerujem u sebe i svoj tim – kazao je Nenad Knežević Knez.

On će na ,,Eurosongu” u Beču nastupiti 21. maja i pokušati da ponovi prošlogodišnji uspjeh Sergeja Ćetkovića, ulazak u finale.

Veče je proteklo u podsjećanju na 60 godina ,,Evrovizije“. O svojim iskustvima pričali su svi naši predstavnici, od ,,No name“-a, Stevana Fedija, Stefana Filipovića, Adree Demirović, Ramba Amadeusa, ,,Who see“-ja, Nine Žižić do svih ljudi koji su bili uključeni u evrovizijski tim, poput Slobodana Bučevca i Slavena Knezovića.

Podsjećanje na evrovizijsko predstavljanje njegovog oca Milija Kneževića, izmamilo je Nenadu suze na oči.

Ambasador Austrije u Crnoj Gori Johan Frelih obratio se prisutnima, poželjevši našem predstavniku puno uspjeha na ,,Eurosongu“.

– Mislim da Nenad Knežević Knez ima jake šanse na ,,Eurosongu“ – rekao je Frelih.

A onda je došao red da se Knezu da pokoji savjet za nastup na ,,Eurosongu“. Pojedini bivši crnogorski predstavnici svojim komentarima za ,,Evroviziju“ izazvali su salve smijeha u sali, uključujući i Kneževićev.

– Neka ne troši previše para – rekla je Nina Žižić.

Dejan Dedović Deda iz sastava ,,Who see“ poručio mu je da gleda direktno u deseti red.

Ipak, najviše smijeha izazvao je Rambov savjet.

– Dragi Kneže, vidi, Crna Gora kad se sprema za ,,Eurosong“, kao da se u boj sprema. Kao što vidiš, zna se ko pobjeđuje. Nema potrebe da razmišljaš na takmičarski način. Želim da poručim publici – ,,Evrovizija“ dođe i prođe, a Knez ostaje tu sa nama – rekao je Rambo.

B.R.