Porto Novi
PREPORUKA SPORT

FUDBAL: Brnović saopštio spisak, Marušić debitant, Savić pod znakom pitanja

branko brnovicSelektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović objavio je danas spisak igrača za meč sa Rusijom, koji će 27. marta, u 20.45 sati, biti odigran na Gradskom  stadionu u Podgorici.

adam-marusic

Debitant je, kako je ranije najavljeno, fudbaler belgijskog ,,Kortrjika” Adam Marušić. On će činiti sredinu terena sa Elsadom Zverotićem, Nikolom Vukčevićem, Vladimirom Božovićem, Mladenom Kašćelanom, Nemanjom Nikolićem i Markom Bakićem. Njima će se pridružiti odbambeni igrači Marko Baša, Žarko Tomašević, Vladimir Volkov, Marko Simić, Marko Vešović, Saša Balić, dok je Stefan Savić, iako pozvan, pod znakom pitanja zbog povrede nerva i o njegovom igranju u meču pod Goricom odlučivaće se danas. Napad će činiti Mirko Vučinić, Stevan Jovetić, Dejan Damjanović i Fatos Bećiraj. Golmani su Vukašin Poleksić i Mladen Božović.

Savic-560802

Ova utakmica od izuzetnog je značaja za obje ekipe, ,,Crnu Goru” i ,,Rusiju”.

Reprezentacija ,,Crne Gore” u dosadašnjem dijelu takmičenja imala je dva remija, protiv ,,Švedske” i ,,Moldavije”, poraz od ,,Austrije” i pobjedu nad ,,Moldavijom”.

Rusija je ostvarila pobjedu protiv ,,Lihtenštajna”, remizirala sa ,,Moldavijom” i ,,Švedskom”, a poraženi su od Austrije.

B.R.

Foto: Reprezentacija.me