MODA SLAJDER

EMINA ČUNMULJAJ: Voljela bih da postanem majka

emina

Foto:Albert Marashi

 Jedna od  najljepših i najtraženijih manekenki današnjice Crnogorka Emina Čunmuljaj kaže za MNE magazin da je nedavno završila snimanje za argetinsko izdanje magazina ,,Elle” i otkriva da bi voljela da uskoro postane majka. Ona iza sebe ima učešće na revijama najpoznatijih svjetskih modnih kuća, miljenica je kreatora, bavi se humanitarnim radom i kaže da se raduje svakom dolasku u Crnu Goru.

– Nedavno sam se vratila sa Ibice gdje sam radila šutinge, fotografisala se i te fotografije će biti u argetinskom izdanju magazina ,,Elle”– kaže Emina Čunmuljaj.

Na pitanje da li je uskoro čeka učešće na nekoj od revija visoke mode, Emina kaže:

– Za svakog ko je posvećen ovom poslu, ili bilo kom drugom, uvijek će biti angažmana. Od 16-te  godine sam u svijetu manekenstva i moja karijera je uvijek imala svoj tok. Radila sam za mnoge modne kuće i dizajnere. Oni su stekli povjerenje u mene i  sa nekima godinama sarađujem, pa smo postali i prijatelji.

Sam+Nazarian+Emina+Cunmulaj+

Emina sa suprugom Semom i Leni Kravicom

Emina se prošle godine vjerila sa vlasnikom noćnih klubova, kazina i hotela u Las Vegasu Semom Nazarianom.

– Kod nas sve ide spontano. Kao i svaka žena,  tako bih i ja voljela da se ostvarim u ulozi majke. Pošto potičem iz porodice gdje je dosta djece, voljela bih da imam bar troje. Nego, neka ide sve svojim tokom, bez planiranja – navodi ona.

Naša sagovornica prokomentarisala je činjenicu da se u Crnoj Gori sve češće predstavljaju kolekcije svjetski poznatih dizajnera, od modela Roberta Kavalija, Vivijen Vestvud do kolekcije brenda Eskada koja je najavljena za maj ove godine.emina_cunmulaj_red_carpet_qEo6ucY.sized

– Radujem se što se u Crnoj Gori prate svjetski modni trendovi i što ljudi imaju prilike da vide kreacije poznatih dizajnera. Što se tiče mog eventualnog  angažmana u Crnoj Gori, sve zavisi od toga da li imam već zakazanu reviju, snimanje modnih editorijala ili reklama. Emina kaže da rado dolazi u Crnu Goru.

– Uvijek se radujem dolasku, jer sam tamo provela djetinjstvo. Moja sestra i rođaci žive u Crnoj Gori. Volim crnogorsko primorje i plaže u Ulcinju i Budvi. Najviše se odmorim tokom ljeta na Adi Bojani i uživam u čarima tog lijepog mjesta. U Tuzima imam i svoju zlataru u kojoj se prodaje nakit koji sam ja dizajnirala – kazala je Emina.