ENGLISH PREPORUKA

NINA STANIŠIĆ-KARAKLIĆ: Maksim i ja idemo u Azerbejdžan

nina

Nina i Maksim

Manekenka i vlasnica agencije ,,National style“ Nina Stanišić-Karaklić kaže da se odlično snalazi u ulozi majke jednoipomjesečnog Maksima. Njih dvoje sa ocem, fudbalskim trenerom Aleksandrom Karaklićem, otputovaće u nedjelju u Azerbejdžan.

– Danas čekamo tatu da  dođe. Izvadio je pasoš, biće gotova i viza i mislim da idemo u nedjelju – rekla je za MNE magazin Nina Stanišić-Karaklić.

Slušala je, priča nam, kakav je osjećaj dobiti dijete, ali nije mogla da pretpostavi da je majčinstvo toliko lijepo i da je ljubav prema mališanu tako velika.

– Odlično se snalazim u ulozi majke, kao da imam već troje djece. Malo sam neispavana, ali, sve je to nekako nebitno kada se beba ugleda. Slušala sam kakav je osjećaj, ali nisam mogla da pretpostavim da se toliko beba voli i da je toliko majčinstvo lijepo. Presrećna sam. Beba je super – ističe naša sagovornica.

U Azerbejdžanu ostaće mjesec, a do tada će je u agenciji ,,National style“ mijenjati kolega koji je stručan za obavljanje takvih poslova. U maju naša sagovornica organizovaće modnu manifestaciju.

– Biću na relaciji Azerbejdžan-Crna Gora zbog posla. Agencija ovdje super radi, imam kolegu koji me mijenja. Vraćam se za mjesec, onda ću da nastavim da organizujem manifestacije krajem maja. Super je sve, naše djevojke  i dalje idu svuda, u Kinu, Indiju, Meksiko – zaključuje Nina Stanišić-Karaklić.

Bojana Radonjić

Foto: Privatna arhiva

One Response to NINA STANIŠIĆ-KARAKLIĆ: Maksim i ja idemo u Azerbejdžan