MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

LAJF STAJL: Kvantnom harmonizacijom do samoizlječenja

Vesna Danilovac 2

 – Kvantna harmonizacija podstiče samoiscjeljenje i samoizlječenje putem čiste svjesnosti – kaže za MNE magazin dr Vesna Danilovac, sertifikovani  lajfkouč Internacionalnog koučing instituta iz Berlina.

Riječ  je o brzoj i efektivnoj metodi  koja redukuje bol, fizički i psihički,  unapređuje zdravlje i ozdravljenje. Stara je hiljadama godina i naučno je priznata. Ova metoda, po riječima naše sagovornice, stvara trenutne promjene koje se mogu vidjeti i osjetiti u tijelu.

– Metoda kvantne harmonizacije može se ponavljati bezbroj puta, nastavlja da djeluje dugo i nakon sesije, nježno balansirajući i eliminišući blokade fizičke i emotivne prirode. Uobičajen je osjećaj spokoja i opuštenosti koji prati  svaku sesiju. Potpuno je bezopasna i jednostavna za primjenu. Ne predstavlja terapiju bilo koje vrste, ne zahtijeva nikakve analize i u toku sesije se ne razgovara – pojašnjava dr Vesna Danilovac.

Ona ističe da je najčešće primjenjuje  pojedinačno, ili kao dodatnu metodu u koučingu, kod osoba koje žele da unaprijede zdravlje, psihofiziško stanje ili neki segment svoga života.

– Tretman traje 4o minuta,  radi se blagim dodirom, pokretima ili bez direktnog kontakta, sa neograničene udaljenosti. Osoba sa kojom se radi može da stoji, sjedi ili leži. Pored ugodnog i opuštajućeg osjećaja, javljaju se senzacije u različitim djelovima tijela, praćene i pokretima tijela, koji nestaju nakon potpunog balansiranja. Uvijek se postiže promjena koja je za osobu najbolja. Nije energetska metoda, ali pokreće energiju. Primjenom ove metode inicira se stvaranje kvantnih talasa. U trenutku  dobijanja talasa nervni sistem spontano ulazi u jedno stanje gdje se ruše stare i rađaju nove neuronske veze. Kvantni talas pravi ,,kvantni skok”, transformišući negativnu frekvenciju energije u pozitivnu. Stvaraju se nove neuronske veze i novo iskustvo u mozgu – kaže naša sagovornica.

happiness

Nakon samo jedne sesije postiže se potpuni balans, opuštenost, dobro fizičko stanje i nestaje simptomatologija kao što su: bolovi, ograničena pokretljivost, nesanica, loše raspoloženje, gubitak motivacije i zainteresovanosti.

– Uspješno se eliminišu različiti strahovi, dileme, uklanjaju  blokade i mijenjaju negativna uvjerenja. Takođe, kod osoba koje su radile na unaprjeđenju blagostanja, gdje je tema rada bio novac, dogodile su se pozitivne promjene na polju finansija. Osobe koje su bile pred razvodom harmonizovale su svoj odnos sa partnerom i sačuvale brak – kaže dr Vesna Danilovac.

Ona pojašnjava da je osjećaj nakon tretmana vrlo prijatan, opuštajući i uvodi osobu u stanje apsolutnog duševnog mira.

– Promjenom i otklanjanjem negativnih uvjerenja, kojih nekada nismo ni svjesni, pozitivno mijenjamo i kreiramo svoj život, podižući sopstvenu uspješnost, zadovoljstvo i sreću, balansiranje, promjenu i harmonizaciju svega u nama i oko nas. Kroz harmoniju u vama, ostvarujete harmoniju sa drugim ljudima. Sve se dovodi do polja savršenog reda – naglašava dr Vesna Danilovac.