DRUŠTVO PREPORUKA

AKTUELNO: Za Kreativni dnevni centar prikupljeno 5.000 eura

Milena-Djergović_humanitarno-vece

Na donatorskoj večeri, koju je NVO Princeza Jelena organizovala za formiranje Kreativnog dnevnog centra za djecu iz socijalno ugroženih porodica, prikupljeno je 5.000 eura, rekla je za MNE magazin izvršna direktorka organizacije Milena Đergović.

Specijalna gošća i globalna ambasadorka ovog projekta koji nosi naziv ,,Zajedno smo jači”, pjevačica Marija Šerifović priredila je polučasovni koncert. Publika je pjevala i burnim aplauzom pozdravljala izvedbu svake njene pjesme.

– Za početak mi je bilo bitno da sarađujem sa nekim kome vjerujem, a to je moja kuma Milena Đergović. Onoliko koliko vjerujem u projekat, toliko srcem ulazim u sve to. Drago mi je da ćemo imati priliku da pomognemo socijalno ugroženoj djeci i da njihovim roditeljima  skinemo kamen s leđa onoliko koliko to bude bilo u našoj moći – rekla je Šerifović za MNE magazin.

Večeri su prisustvovali Marko Prentić, koji je pratio Mariju Šerifović na gitari, Marina Banović, Bojan Delić, Đorđije Ćetković, Jelena Šćepanović, Nina Żiżić, Ivan Vukčević, Darko Ivanović, Danijel Alibabić, Bane Nedović, Andrea Demirović, Danijela Mijović, Loreana Simić i drugi.

Donacije se mogu uplatiti i na žiro-račun CKB: 510-90061-02.

Cilj akcije je da se mališani sklone sa ulice i da im u Kreativnom dnevnom boravku bude omogućeno da se bave sportom, uče jezike, te da se podstiče njihovo socijalno i emotivno razvijanje kao kod školaraca koji żive u stabilnom okruženju.

(Više fotografija sa humanitarne večeri u našoj fotogaleriji)

B.R.