SPORT

KONKURS: Upoznajte Mesija i Drogbu

messi-drogba-jpg20150309172846

Turska nacionalna aviokompanija ,,Turkiš erlajns” pokrenula je konkurs u kojem će jedan sportski enzuzijasta upoznati Mesija i Drogbu, obići deset sportskih dešavanja u sedam zemalja za 24 dana, od 28. marta do 20. aprila, prenosi agencija Anadolija.

Potrebno je ispuniti formular na sajtu epicsportsfan.com. Moraju da pokažu kreativnost, iskustvo u gledanju sportova, odlične komunikacione sposobnosti, dobro poznavanje korišćenja društvenih mreža, treba da su odgovorni, brzo razmišljaju i da iznalaze brza rješenja, da su dobri timski igrači, da znaju engleski i da mogu da putuju u navedenom datumu, 28. mart-20. april.

Nakon ispunjavanja formulara, sportski entuzijasti moraju da postave kreativni video-zapis ili fotografiju na službenu stranicu ,,Turkiš erlajnsa” (Turkish airlines) na ,,Vajnu” (Vine) ili ,,Instagramu” ili pak da pošalju tvit na oficijelnu Tviter (Twitter) stranicu ,,Turkiš erlajnsa”, sa haštagom #EpicFan i porukom koja sadrži najkreativniju rečenicu zašto baš ,,Turkiš erlajns” treba da izabere njih kao pobjednike ovog izazova.

Pobjednik će 28. marta gledati utakmicu Holandija-Turska u Amsterdamu, 2. aprila upoznaće asa ,,Barselone” Lionela Mesija i gledati meč Barselona-Real Madrid, 4. aprila biće gost na utakmici Dortmund-Bajern Minhen u Dortmundu, 5. aprila biće na meču Marselj-PSŽ, 7. aprila gledaće turnir u golfu u Dubaiju, 12. aprila biće na košarkaškom meču Osaka-Takamacu u Osaki, 17. aprila u Londonu upoznaće igrača ,,Čelsija” Didijea Drogu, 18. aprila gledaće fudbalski meč Čelsi-Mančester junajted, a 20. aprila će u Štutgartu posmatrati teniske mečeve.

B.R.

Foto: Anadolu agency