DRUŠTVO PREPORUKA

AKTUELNO: Prikupljena sredstva za Mariju Martinović

koncertmarija2– Prema prvim informacijama, tokom događaja, prikupljena je pomoć u visini od oko 1.100,00 eura. Otud, uz pomenuta sredstva skupljena je suma neophodna za putovanje i boravak osmogodišnje Marije Martinović u Memfisu. Prijestonica Cetinje zahvaljuje posjetiocima i učesnicima večerašnjeg koncerta na doprinosu u humanitarnoj akciji. Takođe, porodica Marije Martinović i gradska uprava zahvaljuju svim građanima, organizacijama i institucijama koje su se tokom proteklih dana priključili još jednoj uspješnoj humanitarnoj akciji u našem gradu. HVALA – saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

koncertmarija3

Podsjetimo, večeras je u Sportskom centru na Cetinju održano humanitarno veče na kojem je prikupljan novac za operaciju tumora bubrega Marije Martinović u Memfisu.

Nastupili su Danijel Alibabić, Božo Bulatović, Igor Đurović, Darko Martinović, Marijana Martinović, Ivana Popović Martinović, Luka Radović, Svetlana Raičković, Dragana Rakčević, Tanja Šeter, Nina Žižić, orkestar ,,Dobri momci”, dječja grupa ,,Zumbalice”, kao i članovi kulturno-umjetničkih društava ,,Njegoš” (Cetinje) i ,,Iskra” (Podgorica).

acbf17dca076404b2078b0d4b135530d_L

B.R.

Foto: cetinje.me