DRUŠTVO PREPORUKA

AKTUELNO: Humanitarni koncert za Mariju Martinović u srijedu

marija martinovicHumanitarni koncert ,,Zajedno za Mariju” za pomoć sugrađanki Mariji Martinović, koja će ovog mjeseca otputovati na operaciju u Memfis, biće održan u srijedu, 11. marta, u 19 sati, u dvorani Sportskog centra na Cetinju, saopšteno je iz Fudbalskog kluba Lovćen.

Koncert je trebalo da bude priređen u ponedjeljak, ali usljed činjenice da će meč između ,,Lovćena” i „Rudara“ biti odigran u glavnom gradu, akcija prikupljanja pomoći za Mariju Martinović odložena je za srijedu, kad će „Lovćen“ na Cetinju ugostiti ekipu „Berana“.

Marija Martinović ima tumor bubrega i za operaciju u Memfisu potrebno je oko 20.000 eura.

Nastupiće Danijel Alibabić, Božo Bulatović, Igor Đurović, Darko Martinović, Marijana Martinović, Ivana Popović Martinović, Luka Radović, Svetlana Raičković, Dragana Rakčević, Tanja Šeter, Nina Žižić, orkestar ,,Dobri momci”, dječja grupa ,,Zumbalice”, kao i članovi kulturno-umjetničkih društava ,,Njegoš” (Cetinje) i ,,Iskra” (Podgorica).

Ulaznice, od kojih će sav prihod biti namijenjen osmogodišnjoj Mariji Martinović, koštaće tri eura i biće u prodaji na dan događaja, na ulazu u dvoranu Sportskog centra.

Fudbaleri „Lovćena“, stručni štab i klupsko rukovodstvo izdvojili su novčane priloge, koji će biti uplaćeni na donatorski račun Marije Martinović.

– Ovo je donacija od srca, i nadamo se da će koliko-toliko pomoći maloj Mariji, koju čeka život da provede vesela, zdrava i srećna. Nadam se da će ona jednog dana nakon operacije doći na stadion vesela i sa osmijehom navijati za nas, kao što mi sada navijamo za nju. Marija, uz tebe smo! – poručio je kapiten najstarijeg crnogorskog prvoligaša ,,Lovćena” Vladan Tatar.