TRASH

Mimi Oro ulazi u “Parove”

Učesnici rijalitija “Parovi” spremaju se za ulazak u luksuznu vilu u kojoj će boraviti pod budnim okom kamera Hepi televizije punih 24 sata. Useliće se više od dvedeset učesnika najglamuroznijeg i najplaćenijeg šou programa, piše Kurir.rs.

Mimi Oro

Foto: facebook

Mimi Oro, koja je iz anonimnosti iskočila preko noći, neprestano je prisutna u medijima, a od nedelje od 20 sati, gledaoci Hepi televizije imaće priliku da je posmatraju na ekranu i prate šta radi 24 sata.
Zgodna starleta, u međuvremenu je snimila rep pjesmu “Tron”, koja je postala hit po društvenim mrežama, a okušala se i u filmu “Srce u anesteziji”, koji je prošlog mjeseca promovisan u Hajatu.
Od ove djevojke, piše Kurir.rs, sasvim je sigurno, gledaoci očekuju mnogo lapsusa, smijeha, ali i sukoba sa drugim ljepoticama u rijalitiju,jer se zna da je ova crnka iz Jagodine poznata po srčanosti i brzom jeziku.
U trećoj sezoni rijalitija “Parovi”, za nagradu, koja će dostići i 100.000 evra, boriće se velika imena estradnog života, među kojima su Lepa Lukić, Hasan Dudić, Bora Drljača, ali i mlađe kolege, pa i oni za koje će se tek čuti.