HOROSKOP

Horoskop za period od 02. do 09. marta 2015.

 

OVAN

Umjesto pozitivne inicijative skloni ste impulsivnom i nekontrolisanom reagovanju, što vas može koštati dobrih odnosa i sklada. Strasti su prenaglašene a vi ste skloni netoleranciji. Iskrena komunikacija bez pretjeranih obećanja vraća mir i sklad u vaše odnose. Sa starom simpatijom prekidate kontakte. Zdravlje – sklonost ozlijedama i naglom izbijanju skrivenih bolesti.

BIK

Pomalo ste skloni nervozi, napetosti i neadekvatnom ponašanju, lijenosti i izbjegavanju svojih obaveza, pa time nenamjerno izazivate okolinu. Na poslovnom planu kolega može biti napadan i grub, a na emotivnom draga osoba kao da gubi strpljenje i pravi planove u kojima nema vas. Lako može doći do pozitivnog preokreta ukoliko se potrudite da iskreno objasnite svoju situaciju. Zdravlje – neočekivani problem.

BLIZANCI

U svojoj biti, blizanci su optimističan znak, ali nekada pretjeruju sa tim da će sve biti dobro. I biće, ali treba da se suzdržite od pretjeranih obećanja i da realno sagledate prepreke, jer tokom ove sedmice ukoliko nijeste realni, neko od dragih i važnih ljudi može da se okrene od vas. Objektivnim i iskrenim pristupom situaciju potpuno okrećete u svoju korist. Zdravlje –oprez u saobraćaju.

RAK

Mjesec, na vas najuticajnije nebesko tijelo, biće pun u  četvrtak, što kod vas uvijek izaziva pretjeranu osjetljivost, ponekad nesanicu ili glavobolju. Čula sam za jedan mali trik koji možete da koristite da ublažite uticaje mjeseca, kada je mjesec pun nosite kapu! Inače, ova sedmica donosi sklonost netolerantom ponašanju, naročito budite oprezni na radnom mjestu sa nervoznim kolegom. Emotivno, ne oklijevajte da budete iskreni i priznate svoju naklonost, a sa osobom iz prošlosti ćete raščistiti odnose.

LAV

Planeta sreće Jupiter koji je u vašem znaku čuva vas od loših uticaja, ali  i stvara utisak da možete više i bolje. Kritiku koja vam bude upućena od bliske osobe, pokušajte da sagledate objektivno i da korigujete svoje stavove ili ponašanje. Mala promjena vašeg ponašanja i tolerancija u stavovima, daće rezultate više od očekivanog i na ljubavnom i na poslovom planu. Zdravlje – neočekivani problemi.

DJEVICA

Prijatno provodite vrijeme u svakodnevici, korektno obavljajući svoje zadatke. Ipak, pred vama je period napetosti, pa se pripremite na nervozne ljude, uglavnom oko vas. Naročito na radnom mjestu su moguće iznenadne neprijatne scene i situacije.  Lako ćete ih izbjeći otvorenim razgovorom i iskrenim pristupom. Na ljubavnom planu takođe nemojte oklijevati da budete iskreni i otkrijete svoja  osjećanja. Osoba iz prošlosti stvara smetnje.

VAGA

Okrenuti ste partneru i drugim ljudima i zavisite od njih više nego što odgovara i vama i njima. Vaša nemogućnost da sami donosite odluke ili dijelate, pokazuje se kao izvor nesuglasica i napetih odnosa. Vama se čini da se od  vas traži više nego što možete podnijeti, međutim, pomoć i značajna podrška stiže od važne osobe koja vas usmjerava u pravom pravcu. Emotivno, ostavljate prošlost i prepuštate se aktuelnoj ljubavi.

ŠKORPION

Puni ste energije ali uz to i skloni naglim i nepredviđenim potezima. Srećom, planeta intelekta ukazuje na moguće rješenje, a to je otvorena komunikacija. Toplim i iskrenim pristupom situacija se lako okreće na dobro. Ovo se odnosi i na ljubavni i na poslovni plan. Nećete moći izbjeći kontakt sa osobom iz prošlosti.

STRIJELAC

Pomalo napeti nebeski uticaji stvaraju atmosferu netrpeljivosti i sklonosti naglim i neadekvatnim odlukama i potezima. Ne razumijete se sa osobom sa kojom bi trebalo da sarađujete, ali ukoliko ponovo otvoreno ragovarate bez pretjeranih obećanja, svjesni prepreka, ostvarićete dobar odnos i čak postići poboljšanje. Slična situacija je i sa dragom osobom. Slobodni strjelčevi  se okreću osobi iz prošlosti uz kajanje.

JARAC

Pripremite se na pomalo napete planetarne uticaje koji uglavnom potiču od drugih ljudi, dok  vi umijete da održite staloženost i strpljenje. Najveći problemi su mogući sa ukućanima, familijom i oko imovine. Neočeivani problemi isto tako mogu da budu prevaziđeni uz dobar zajednički dogovor. Nešto što vam pripada, biće vraćeno. Na ljubavnom planu prenaglašene strasti gasite slatkim riječima.

VODOLIJA

Vaša humana  iskrenost i otvorenost sada će dobro doći  da umiri i stabilizuje odnose među napetim ljudima sa kojima ćete se susretati, naročito na radnom mjestu. Ambiciozan kolega ili nadređeni je sklon da donese iznenađujuće i nepovoljne odluke, koje kroz iznošenja činjenica  mogu biti preusmjerene u vrlo povoljnom pravcu. Emotivno, stiže nova bolja faza u vašim odnosima, a osoba iz prošlosti stvara prepreku. Zdravlje – oprez u saobraćaju.

RIBE   

Mnoge ribe slave svoje rođendane i pri tom su sklone pretjerivanju u zadovoljstvima, ovo se prvenstveno odnosi na alkohol i opijate ali i na uživanje u slatkišima. Inače, pred vama je napet period i lako može doći do neočekivanih neprijatnih situacija i treba biti oprezan. U međuljudskim odnosima takođe usljed netolerantnosti su moguće nagle odluke sa lošim posljedicama. Ipak, dovoljna je jedna slatka i iskrena riječ pa da se cijela situacija preokrene.

 

Horoskop za čitaoce MNE magazine svake sedmice piše astrološkinja Dubravka Strukan.