Porto Novi
SPORT

Noel Galager izabrao rok bend od fudbalera

Novinari Bi-Bi-Sija zamolili su muzičara Noela Galagera da sastavi bend od fudbalskih legendi.

Evo koga je odabrao.

Gitarista – Zinedin Zidan

_81164492_zidane

Gitarista mora biti čarobnjak, a taj mag je upravo Zinedin Zodan. Dao bi bendu dodir Francuske. Kao igrač bio je apsolutni genije. Gledaju njega kako igra bilo je poput dirigovanja orkestrom. Pušio je 20 pakli cigara na dan. Čovječe, bio je prava rokenrol zvijezda.

Basista – Patrik Vijeira

Patrick-Viera-001

Basista mora da bude jak po karakteru i to je čovjek na koga se uvijek, u svakom trenutku možete osloniti. Mora da ima ritma.

Bubnjar – Mario Baloteli

PANews BT_P-df4026c1-cbc7-4568-b6ba-39089a0a2e15_I1

Mario Baloteli je moderna rok-zvijezda. On je moj bubnjar, a može i da repuje s vremena na vrijeme. Da li je on najbliže Lijamu Galageru u ,,Premijer ligi“? Naravno.

Malo je luckast, pomalo se čovjek na njega ne može osloniti, a malo i žudi za pažnjom. Nikada ne znate kakva će mu frizura biti iz dana u dan.

Vokal – Džordž Best

_81165134_georgebest

U mom bendu pjevač mora da bude zgodan. Džordži je moj izbor za frontmena, jer je bio najveći fudbaler svih vremena. Izgledao je ,,coool“, pravi fudbalski ,,superstar“.

Sjećam se da je imao kuću od stakla van Mančestera, koja će kasnije postati turistička atrakcija. Majka i otac su vodili brata i mene tamo jedne nedjelje i bilo je puno ljudi na ulici koji su virili preko ograde Besta kako gleda televiziju.

Stav je važan u muzici i fudbalu. Imao je karakter.

_81165139_album-cover

Foto: BBC