MAGAZIN

ŠOU BIZ:Meril Strip i Don Gamer slave 37 godina braka

Oskarovkasliak4 Meril Strip proslaviće u septembru 37 godina braka sa vajarom Donom Gamerom. Po njenim riječima komunikacija je osnova uspješnog braka.

-Morate o svemu razgovarati, pa čak i o naizgled nebitnim stvarima. Treba da slušate partnerove probleme, sugestije i savjete i prihvatite da niste uvijek vi u pravu- kazala je glumica.

Njihov brak je jedan od najuspješnijih brakova u svijetu poznatih.  Imaju četvoro djece, a i danas se neizmjerno vole i poštuju. Upoznao ih je njen brat Henri, koji je sa Donom bio dugogodišnji prijatelj. Nakon nekoliko mjeseci zabavljanja,vjenčali su se 15. septembra 1978. godine, u kući njenih roditelja. Prije toga, Meril Strip je bila u ljubavnoj vezi koja je tragično prekinuta. Na snimanju filma „Lovci na jelene” vjerila se sa glumcem Džonom Kazalom koji je ubrzo obolio od raka kostiju. Meril ga je njegovala do posljednjeg dana, čak se preselila u bolnicu i sjedjela pored njegovog kreveta, čitajući mu sportske strane iz novina. Iste godine upoznala je svog sadašnjeg supruga, u kome je očigledno našla i veliku utjehu i razumevanje.

Dobitnica tri Oskara kaže da i u  njihovoj bračnoj vezi ima uspona i padova.
– Slažemo se oko krupnijh stvari kada su u pitanju novac, djeca, seks, oko kojih se drugi parovi najčešće svađaju. Naše prepirke tiču se nekih svakodnevnih, sitnih, problema. Ko će da odveze kola na servis, pokupi djecu iz škole itd. I u materinstvu i u braku najbitnije je balansiranje – istakla je Meril.
Porodica je ovom skladnom bračnom paru uvijek na prvom mjestu. Meril izbjegava snimanje filmova na udaljenim lokacijama, a Don se trudi da izgubljeno vrijeme nadoknadi sa suprugom na najbolji mogući način.

– Mislim da sam frenetično vezana za porodicu. Oduvijek sam znala da želim da se posvetim porodici. Ne mogu sebe da zamislim kao samca, iako je to ponekad veoma primamljiva ideja. Imala sam sreću da nađem partnera sa kojim dijelim iste životne vrijednosti. I Don i ja smatramo da je podizanje djece predivna stvar, ali jednako važan i težak posao. Iscrpljujući, koji nikad ne prestaje – otkrila je Meril.
Bez obzira u kojoj se ulozi našla majke – glumice, supruge Meril – uvijek daje sve od sebe.

Academy of Motion Pictures Arts and Sciences slika3 Don Gummer, Meryl Streep