HOROSKOP

Prognoza za period od 24. aprila do 1. maja

OVAN

Poslovno, najzad je planeta komunikacije dobro položena i ukazuje na dobre dogovore, solidno razumijevanje i dobre odnose sa osobom na položaju. Istrajavanje u dobrim i provjerenim vrijednostima i stavovima donosi pozitivne rezultate. Zlonamjerna laž rivala vas neće omesti u napretku. Emotivno, još uvijek je napeta situacija između vas i drage osobe ili nekog ko vam je blizak. Srećom, preokret i dinamika događaja na kraju rezultiraju boljim odnosom između vas i drage osobe, a u nekim slučajevima spremni ste na dalje nove korake u vašoj vezi. Ipak, ne obećavajte nemoguće.

Zdravlje-pazite se u saobraćaju.

BIK

Poslovna napetost i nerazumijevanje među saradnicima se polako smiruje i stabilizuje, zahvaljujući osobi čiji autoritet poštujete i čije savjete ste spremni da saslušate. Ponovni dogovor će ovog puta uroditi željenim rezultatom, samo neke sitne ili sporedne stvari neće biti po vašem. Na ljubavnom planu, draga osoba je stabilna i od vas očekuje iskren razgovor. Možda nećete biti baš potpuno iskreni, ali ćete se uspješno dogovoriti sa dragom osobom o vašem daljem odnosu i budućnosti. U vašem životnom prostoru neophodno je spremanje ili renoviranje.

Zdravlje-dobro.

BLIZANCI

Planeta koja vlada vašim znakom, Merkur, ušao je u znak Djevice gdje je njegova energija pozitivna, jasna i ukazuje na pozitivan intelektualni potencijal i dobru komunikaciju. Poslovno, obnavljate dogovore ili ugovore sa važnom osobom, ovaj put uspješno i zadovoljavajuće po obje strane. Umnožite važne dokumente, jer se mogu izgubiti. Emotivno, previše ste samouvjereni i sigurni da možete dragu osobu ubijediti u sve što želite, što se pokazuje kao tačno. Period razdvojenosti ili nerazumijevanja ćete uspješno prebroditi, uz skupe poklone ili trošenje.

Zdravlje-bez promjena.

RAK

Tokom ove sedmice, tačnije u srijedu, nezgodni Mars izlazi iz vašeg sazvežđa i oslobađa vas svog svadljivog i povređujućeg uticaja tako da možete odahnuti. Poslovno, materijalna situacija i bavljenje zaradom dobija na važnosti, a vaša “borba” za zaradom uspješno se rješava kroz obnovljeni značajan dokument ili dogovor. Ipak, pazite da ne budete prevareni za količinu novca ili zarade. Na ljubavnom planu napetost je još uvijek prisutna, ali očekujte preokret ili novonastalu situaciju kojoj se nijeste nadali. Srećom, dobra planeta ukazuje da ćete se ipak pomiriti.

Zdravlje-bez promjena.

LAV

Malo ste se ulijenjili, a kako i ne bi, ljeto je vaše vrijeme kada uživate u suncu, toploti i druženjima. Ali, od sredine sedmice planeta energije i inicijative ulazi u vaše sazvežđe, pa ćete se aktivirati  i početi nove planove. Poslovna situacija se stabilizuje, ali kada se dogovarate provjerite sve činjenice da ne bi bilo grešaka ili prevare. Na ljubavnom planu i vama i dragoj osobi kao rješenje napete situacije u kojoj ste se našli zbog drugih, jeste korak dalje u vašim odnosima. Skloni ste velikim i nerealnim obećanjima. Slobodni se mogu upustiti u avanturu sa zauzetom osobom, a kasnije se pokajati.

Zdravlje-dobro.

DJEVICA

Vaša planeta Merkur, prolazi kroz vaš znak, gdje je jaka i pozitivna. Što znači, pošto Merkur vlada intelektualnim procesima, da ste sada u pozitivnoj fazi, puni odličnih ideja. Da bi svoje ideje uobličili  i razdvojili moguće od nemogućeg, potražite pomoć osobe na položaju koja je spremna da vam ponudi napredak da vas podrži.  Emotivno, izbjegnite previše priče i obećavanja, jer možete obećati više nego što možete ili ste spremni da ispunite. Slobodnima, tajna simpatija.

Zdravlje-glavobolja.

VAGA

Još uvijek je aktuelna dobra poslovna prilika ili ponuda koja vam otvara dalju perspektivu, ali, nažalost, većina Vagi je u “lijenoj” fazi, pa vam se može desiti da propustite ovu dobru šansu. Nemojte oklijevati sa akcijom, jer rival ili konkurencija jedva čekaju vaš pogrešan potez ili pasivnost. Na ljubavnom planu situacija je vrlo dobra, čak je bolja nego što je bila. Draga osoba je spremna da prihvati vaše želje i da se uskladi sa njima. Slobodnim Vagama udvaranje sa svih strana, izbjegnite zauzetu osobu. Vijesti o starom prijatelju, nažalost, nijesu tačne.

Zdravlje-dobro.

ŠKORPIJA

Vaša planeta u srijedu prelazi iz Raka u Lava, što je dobra vijest, jer u Lavu dobija energiju, inicijativu, vatrenost i pozitivnu energiju, što se direktno odražava i na vas. Bude vam se ambicije, poletnost, i aktivni ste u svim životnim oblastima. Slobodno odložite dogovor dok ne utvrdite sve činjenice, a kada ste sigurni u poštenje saradnika, obnovite saradnju. Emotivno, vaša ljubomora ili neadekvatno ponašanje prema dragoj osobi ipak kod većine neće izazvati previše štete. U drugom dijelu sedmice ponovo ćete se ponašati razumno i razborito, a vaš odnos će se popraviti. Slobodnima tajna simpatija.

Zdravlje-glavobolja.

STRIJELAC

Strpljenje, čekanje i istrajavanje se isplatilo. U ovoj sedmici možete očekivati obnavljanje važnog dogovora ili ugovora kojim postižete svoje dugoročne ciljeve. Ipak, provjerite sve informacije ili činjenice, naročito u pisanom obliku, da se ne potkrade ometajuća greška. Takođe, umnožite vrijednosne papire. Emotivno, zajednički dugoročni planovi sa dragom osobom se ispunjavaju, preokret vas je još više zbližio, optimistični ste i pomalo nerealni. Ali, budite oprezni, osoba koja se miješa u vaš ljubavni život izvuće činjenice o osobi koja vam se sviđa.

Zdravlje-bez promjena.

JARAC

Ne sviđaju vam se događaji na poslovnom planu, ali je situacija takva da malo šta možete učiniti. Ipak, očekujte da će važan dogovor  ili ugovor biti obnovljen, naročito je dobro ukoliko ima bilo kakve veze sa inostranstvom, stranim ljudima ili robom. Ipak, kod potpisivanja, dobro provjerite da se nije potkrala greška u dokumentu. Emotivno, istina koju budete otkrili vezano za vašu ljubav, mijenja pravac vašeg odnosa sa dragom osobom. Većina Jarčeva se odlučuje na novi sljedeći korak, uz sklonost pretjeranom trošenju. Slobodnima se ostvaruje želja srca.

Zdravlje-stomačni problemi.

VODOLIJA

Na poslovnom planu se trudite koliko možete, ali situacija ne zavisi samo od vas. Neophodna finansijska ili moralna podšska stiže tokom ovog perioda, a stari dogovor biva obnovljen na obostrano zadovoljstvo. Ipak, pripazite na finansije, važna osoba će pokušati da vam umanji dobitak – nepravedno. Na ljubavnom planu, od srijede Mars ulazi u vaše polje partnerstva i donosi novu napetost u vaš odnos, draga osoba je preinicijativna i dominantna. Kod slobodnih je siitucija bolja, Mars donosi novu osobu u vaš život, energičnu, inicijativnu, temperamentnu.

Zdravlje-bez promjena.

RIBE

Nestabilnost i nepredvidivost na poslovnom planu, ipak, završava srećnom planetom, tako da na kraju dinamičnog perioda možete očekivati da će sitaucija da se razvija povoljno. Dogovori sa važnom osobom ili autoritetom su povoljni. Vi imate glavu u oblacima, pa vam se često dešava da nešto tražite, izgubite, zaturite, zaboravite gdje ste ostavili. Budite pažljiviji, jer važan papir može da se zagubi. Emotivno, i pored napetosti veza opstaje, a loši uticaji samo što nijesu prošli. Ovo nije vrijeme za razgovore, draga osoba ima jasne argumente protiv vas i razgovor bi samo zakomplikovao situaciju. Slobodnima, moralne prepreke za novu vezu.

Zdravlje-dobro.