Anketa SLAJDER

NOVOGODIŠNJA ANKETA: Evo po čemu će naši sagovornici pamtiti godinu na izmaku

Foto: Pixabay

Kraj godine je period kada svi sumiraju utiske i prave planove za narednu. Lijepe i posebne trenutke treba pamtiti, a one manje prijatne ostaviti u godini koja je na izmaku. Pitali smo naše sagovornike da za MNE Magazin otkriju po čemu će to oni pamtiti 2022. godinu i šta očekuju od 2023. godine

Foto: Privatna arhiva

Rukometašica Jovanka Radičević godinu koja je na izmaku pamtiće prije svega po emotivnom oproštaju od nacionalnog dresa.

– Zahvalna sam i pamtiću je po dobrom zdravlju moje porodice i mene… A svakako će 2022. godina ostati upamćena po bronzanoj medalji na Evropskom prvenstvu, po tome što sam bila u All Star timu EP. Po mom savršenom oproštaju od crnogorskog dresa pred mojim navijačima i naravno postala sam najbolji strijelac svih vremena u istoriji Lige Šampiona… Posebna i prelijepa 2022. će uvijek biti u mom srcu. U 2023. godini želim samo dobro zdravlje i mir, za sve ostalo ću se potruditi i dati sve od sebe da bude uspješna – kazala je Jovanka.

Vaterpolista Dušan Matković će 2022. godinu pamtiti prije svega po tome što je postao igrač čuvenog kluba ,,Barseloneta“.

– Ova 2022. godina po svemu je bila jako turbulentna. Iako je rezultatski bila godina koju je potrebno zaboraviti što prije, ja ću je pamtiti po tome što sam po prvi put otišao da igram van Crne Gore. Od 2023. imam velika očekivanja. Nadam se da ću, zajedno sa kolegama iz ekipe, uspjeti da se iskupim za loše rezultate u prethodnoj godini i da ćemo se zajedno radovati uspjesima naše reprezentacije – istakao je Matković.

Hrvatska pjevačica Indira ex Kolonija je nekoliko puta tokom 2022. godine nastupala u Crnoj Gori i kaže da je ova godina bila izuzetno raspjevana.

– Obišla sam cijelu regiju nekoliko puta radeći ono što najviše volim. Ovu godinu pamtit ću i po dolasku kujice Blue u naš dom. Odlično se uklopila u suživot sa tri mačke. Trebate vidjeti koji party znaju napraviti u stanu! U 2023. želim svima zdravlja, sve ostalo će doći. Iskoristite ovo slavljeničko vrijeme za provod sa prijateljima i dođite na moj koncert koji pripremamo za doček 2023. u Tivtu! Ljubim vas – poručila je Indira.

Kiki Lesendrić je u septembru objavio album i to je ono što je prije svega njemu obilježilo 2022. godinu.

– 2022. godina će mi ostati zauvijek upamćena po tome što sam objavio album ,,Mali tragovi na nebu“ poslije šest godina koji je odlično prošao kod publike. Inače je bila dobra godina za mene, puno putovanja i dobrog provoda. Od 2023. godine očekujem da bude dobra kao i prethodna – kazao je Kiki.

Glumica Jelena Nenezić -Rakočević pamtiće ovu godinu po isključivo pozitivnim stvarima.

– Pamtiću 2022. godinu po ljepoti, mjeri, eleganciji i razboritosti. Po Daši i Konstantinu. Ljubavi i pameti. Proljeće, miriše prije zime. U 2023. godini kretanje sa osmijehom! Bez straha u ,,svemir”. Maštom do nemogućeg – poručila je Jelena.

Nikolina Petrović