ART PREPORUKA

NAKON DESET GODINA PAUZE: Jasna Zlokić objavila novu pjesmu (video)

Foto: Croatia Records

Hrvatska pjevačica Jasna Zlokić objavila je novu pjesmu i to nakon punih deset godina, navodi se u saopštenju ,,Croatia Recordsa”, s kojima je juče produžila saradnju za pet godina.
Pjesma ,,Potrošilo nas vrime”, autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića u aranžmanu Ante Gele, osvojila ju je na prvo slušanje.
– Presudila je želja da nešto napravim. Na jednom neobaveznom druženju rekla sam Damiru Bačiću da mi napiše koju lijepu pismu. I on se vrlo brzo javio, priključio nam se Ante Gelo i tako je krenulo. Onda nas je malo omeo lockdown, ali s druge strane to mi je dalo vremena da se stopim s pjesmom, a moram priznati i da sam se već emotivno vezala za nju pa mi često izmami suzu. Htjela bih da se svi zbližimo s tom pjesmom i da nam ona napuni dušu. Cijela situacija u kojoj se nalazimo nije ugodna, pa još i zemljotres u Zagrebu, i zato nam treba neke ljepote. Deset godina nisam imala novu pjesmu i sad je vrijeme da nastavim. Nova pjesma je jedna lijepa balada i nasloniće se na sve moje velike pjesme ,,Ne znam koji vjetar puše”, ,,Povedi me”, ,,Moj anđele” – nastavila je Jasna Zlokić.

Posljednji studijski album ,,Dueti” objavljen je 2010. godine, a na njemu je Jasna Zlokić s najpoznatijim pjevačima poput Olivera Dragojevića, Arsena Dedića, Gorana Karana, Marijana Bana, Željka Bebeka, Gibonnija, Akija Rahimovskog i ostalima otpjevala najpoznatije pjesme iz njihove i svoje karijere. Jedan je to od njoj posebnih albuma jer je s odabranim kolegama, ujedno i prijateljima, otpjevala najljepše pjesme.
– Pjesma je ono što me najviše obraduje. Sav luksuz u kojem neko uživa poput dobrog šampanjca, dobrog hotela, auta, jahte je nešto prolazno. Izguštaš se pa ih mijenjaš, a dobra pjesma ostaje zauvijek. Uz nju se neko raduje, veseli i to je nešto što si trajno dao svima koji je prepoznaju. U jednostavnosti se uvijek kriju velike stvari – zaključila je Jasna Zlokić u razgovoru za ,,Croatia Records”.

kud duga