HOROSKOP

Prognoza za period od 27. jula do 3. avgusta

OVAN

Istrajavanje i neodustajanje od ciljeva čak  i kada izgledaju maglovito i nejasno, polako se pokazuje kao povoljno i jedino dobro rješenje. Vaša nestrpljivost i dodatni komunikacioni problemi mogu vas učiniti nepotrebno nervoznim. Na ljubavnom planu događaji se odvijaju u neočekivanom pravcu i vaša želja za novim uzbudljivim događajima će biti ispunjena. Draga osoba se rado usklađuje sa vašim željama. Sredinom sedmice očekujte zanimljiv susret koji će vas pokrenuti. Oni koji su slobodni rado će se upustiti u avanturu. Zdravlje-bez promjena.

BIK

Pred vama je prijatnija sedmica od prethodne. Pritisak ili teret koji su vam nametali, sada popušta, povoljan splet okolnosti uz neočekivanu pomoć  prijatelja, omogućiće vam da na poslovnom planu preokret bude u vašu korist. Ipak, motivi osobe koja vam pomaže su diskutabilni, pa budite oprezni sa povjerenjem. Pažljivo sa vrijednosnim papirima. Na ljubavnom planu bivša ljubav pokušava da ponovo uđe u vaš  život, sada kao prijatelj. Sa dragom osobom se prepustate neobaveznim uživanjima, spremni na izazove.  Vaša inicijativa i nove ideje, upotpunili bi vašu vezu.

Zdravlje-dobro.

BLIZANCI

Pomalo ste rasijani, okrenuti u prošlost i dezorjentisani. Prepreke za uspjeh se pojavljuju kroz sitne preprečice, često neku minornu sitnicu ili informaciju, morate po nekoliko puta da ponovite da bi riješili stvar. Ukoliko imate zaostalih papirologija ili odugovlačenih dogovora, ovo je pogodno vrijeme za njihovo rješavanje. Emotivno, prisutna je dvojnost ili neodlučnost između podjednako zanimljivih osoba. Ipak, ukoliko imate partnera, čvrsto ga se držite,  ali rado flertujete sa strane. Slobodnima avantura sa prijateljem. Zdravlje-prehlada.

RAK

Poslovna situacija ukazuje na nestabilnost i rivalstvo,  ali srećna planeta Jupiter koji je u vašem znaku vas štiti od neprilika. Ukoliko izbjegnete nepromišljeno djelanje i nastavite sa starim planovima, stići ćete do cilja. Neprijatne informacije vas mogu zbuniti, ali nastavite po planu. Naročito će vas obradovati sitna neočekivana pažnja ili poklon od prijatelja koga davno nijeste vidjeli. Draga osoba nešto krije od vas, a kada budete doznali šta krije, reagovaćete preemotivno i neprimjereno. Kada se malo stišaju emocije, vidjećete da nijeste u pravu.

Zdravlje-nervoza.

LAV

Ozbiljno ste zamišljeni nad cijelom situacijom u kojoj ste se našli. Vaš  vatreni temperament vas tjera na nepromišljene i nagle akcije, koje nijesu preporučljive. Velika podrška od ukućana ili osobe iz familije pomaže vam da izdržite  i istrajete do cilja. Emotivno, čini vam se da draga osoba nema takta i da je grubo iskrena, međutim, radi se o tome da neke istine nikako ne želite da čujete, pa vam se moraju ponoviti ili glasnije riječi. Inače, ovo je ipak prijatan period za ljubav, naročito za nove izazove i eksperimente. Zračite posebnim šarmom, udvaraju vam se sa svih strana.

Zdravlje-problemi s pritiskom.

DJEVICA

Skloni ste razmišljanju o prošlim vremenima, sjećate se davnih ljudi i situacija, a stari prijatelji ili osobe iz prošlosti ponovo ulaze u vaš  život. Na poslovnom planu slična situacija, morate da odradite zaostalu papirologiju, obnovite stare ugovore ili dogovore. Pazite da ne izgubite važan vrijednosni papir. Emotivno, dobro slaganje sa dragom osobom možete pokvariti nepotrebnom preiskrenom kritikom. Slobodne Djevice razmatraju mogućnost povratka staroj ljubavi sa kojom ste sada prijatelji.

Zdravlje-glavobolja.

VAGA

Obaveze ili odgovornosti koje su vam od skoro na leđima, tokom ove sedmice popuštaju, pa ste  i  vi vedriji i raspoloženiji. Naročito se poslovna situacija pokazuje kao povoljna  i berićetna sa odličnom perspektivom. Neočekivane neprijatne vijesti koje su nažalost tačne ne dozvolite da vas skrenu  sa vašeg cilja. Obnavljate poslovne kontakte. Na ljubavnom planu, imate zanimljive ideje, spremni ste da preduzmete inicijativu  i da iznenadite dragu osobu, što nailazi na povoljan prijem. Slobodnim Vagama slučajni susret početkom sedmice donosi nove mogućnosti. Moguća uzbudljiva avantura ili prijatan kratak susret.

Zdravlje-dobro.

 

ŠKORPIJA

 

Na poslovnom planu ukoliko imate neriješenih papirologija, započetih dogovora, ugovora, nedovršenih popravki na komunikacionim aparatima, ova sedmica je   povoljna da se ponovo bavite time. Na ljubavnom planu još  uvijek ste pomalo neodlučni, međutim  potezi drage osobe će vas prijatno iznenaditi,  pa očekujte zanimljiv period. Poneke Škorpije sklone  avanturama, mogu se kasnije kajati i smatrati se iskorištenim. Pazite šta pričate prijatelju, ne umije da čuva tajne.

Zdravlje-bez promjena.

STRIJELAC

Tokom ove sedmice na poslu očekujte  razne nesporazume i sitne greške,  pa se  sve mora raditi iz nekoliko puta. Poslovno, hvatanje u koštac sa starim neriješenim problemima ili obavezama, je pravo rješenje. Vaš  stari plan polako,  ali uspješno ide ka realizaciji. Na ljubavnom planu, vaš  osmijeh razgaljuje dragu osobu, pa uživate u zajedničkim  događajima sa neočekivanim obrtima. Slobodni na putu (ili s puta) upoznaju zanimljivu osobu, varnice skaču odmah.

Zdravlje-umorni ste.

JARAC

Iako se na radnom mjestu pomalo nervirate zbog neprijatnosti izazvanih sitnim kvarovima na komunikacionim mašinama,  i dodatni poneki nesporazum, ipak vaša poslovna situacija je povoljna  i ukazuje na napedak. Iznenadni povoljan splet okolnosti vam pomaže. Zgrabite situaciju . Neprijatne vijesti neće negativno uticati na cilj posla. Emotivno, draga osoba vas inspiriše i podstiče da budete aktivniji  i spremniji na izazove i nove događaje. Moguće putovanje ili izlet. Slobodnima je zanimljiv jedan Lav, ali oprez, na duže staze različite želje.

Zdravlje-nervoza.

VODOLIJA

Nemirni ste  i nestabilni, skloni da se predomislite ili da zauzmete drugačiji stav ili ulogu. Poslovno, ukoliko se budete ponašali nedosljedno , mogu nastati problemi  i sukob sa važnom osobom. Problemi u komunikaciji dodatno mogu iskomplikovati stvar. Držite se provjerenih vrijednosti  i nećete pogriješiti. Na ljubavnom planu draga osoba je za zabavu , provod  i užitak. Neke Vodolije mogu kvariti svoj emotivni odnos pretjeranom iskrenošću ili grubim komentarom. Slobodnima zanimljiva avantura.

Zdravlje-mogući problem s sinusima.

RIBE

Poslovna sitaucija ukazuje na lagani napredak  i istrajavanje u dosadašnjim planovima. Obnavljate kontakte sa starim saradnicima, a važne informacije iz prošlosti stižu do vas. Neprijatna istina u vezi značajne osobe, ipak ne bi trebalo da vas omete ili skrene sa vaših planova. Emotivno, slučajni susret sa starom simpatijom obnavlja strast. Ukoliko želite trajnost, postavite se drugačije. Zauzeti sa dragom osobom planiraju putovanje tamo gdje do sada još  nijeste bili. U kući obavljate završne radove ili privodite kraju situaciju povezanu sa domom, kućom i  porodicom.

Zdravlje-dobro.