HOROSKOP

Prognoza za period od 29. juna do 6. jula

OVAN

Ozbiljno ste se zamislili nad svojom karijerom i  uopšte nad svojim životom. Željeli biste da preduzmete nove korake, međutim, splet okolnosti vas vraća na pređašnju poziciju. Obnavljate ranije dogovore ili razgovore, a stari saradnik  je ponovo aktuelan. Ukoliko imate nedovršene papirologije, ovo je najbolji period da to dovršavate. Energija vam je još uvijek slaba, izbjegavajte pretjeranu upotrebu ljekova. Na ljubavnom planu situacija se odvija bez značajnijih promjena, a planeta komunikacije ukazuje na prepreke u tokovima razgovora, moguće sitne nesporazume koji se završavaju u razumijevanju. Slobodni lako kontaktiraju sa nekoliko osoba.

Zdravlje-umorni ste.

BIK

Pritisla vas je težina života, pa ste razočarani, ali  i svjesni nemogućnosti da nešto veliko promijenite, bar ne u ovom periodu. Neodustajanje od dosadašnjih planova, još uvijek je najbolje rješenje za situaciju u kojoj se nalazite. Budite oprezni sa saradnicima, neko od njih planira prevaru. Na ljubavnom planu ste se ozbiljno zamislili, šta i kako dalje. Dosadašnja situacija je potrošila svoje vrijeme i želite da preduzmete nove korake. Za sada obnavljate stare razgovore i priče sa partnerom, ne bi li se usaglasili. Slobodni Bikovi kontaktiraju sa osobama iz prošlosti.

Zdravlje-hronično ste umorni i nenaspavani.

BLIZANCI

Tokom ove sedmice trebalo bi da se okren etei dešavanjima i ljudima iz prošlosti. Na poslovnom planu očekujte da će se stari dogovor obnoviti, a ukoliko postoji zaostala ili nedovršena papirologija, ovo je pravo vrijeme da se to rješava. Nemojte izbjegavati odgovornost. Na ljubavnom planu poželjećete da kontaktirate sa osobom iz prošlosti, ali ste neodlučni  i većina Blizanaca će odustati od te namjere. Sa dragom osobom ste u prijatnim odnosima. Nepotrebno ste skloni mračnim mislima i turobnim razmišljanjima.

Zdravlje-bez promjena u odnosu na prethodni period.

RAK

Nedostaje vam energije da istrajete i realizujete svoj plan. Prepreke se umnožavaju i komplikuju, međutim, ukoliko ne izgubite svoj raniji cilj u vidu, prebrodićete ovaj problem. Mogući su manji nesporazumi ili prepreke u komunikacionom sistemu. Neraspoloženje i nedostatak energije koji sada osjećate je privremen, više se odmorite, a izbjegavajte neprovjerene ljekove. Na ljubavnom planu sa dragom osobom evocirate uspomene i prisjećate se lijepih ranijih dana. Slobodni Rakovi razmišljaju o staroj ljubavi i spremni ste da preduzmete korake ka ponovnom kontaktu,  ali se pojavljuju sitnije prepreke.

Zdravlje-dobro.

LAV

Nijeste baš  u najboljoj formi, međutim, ponos vam ne dozvoljava da to priznate. Planeta lopova je još uvijek povezana sa vašim poljem novca, pa se čuvajte prevare, krađe ili pogrešne kupovine. Splet okolnosti vas vraća na stare razgovore i obnavljanje dogovora iz prošlosti. Mnogi Lavovi će više vremena provoditi u svom domu, praveći sitnije izmjene ili uređivanja. Na ljubavnom planu, prisutno je dvoumjeljenje i  neodlučnost između dvije osobe ili podjednako primamljive situacije. Rješenje vidite u ponovnom pretresanju činjenica i obnavljanju koktakta sa važnom osobom iz prošlosti.

Zdravlje-upala grla.

DJEVICA

Neraspoloženi ste i svakom danom vam neraspoloženje raste. Spremni ste da preduzmete aktivne korake, međutim, osobe sa kojima bi trebalo da sarađujete su ometajući faktor i  prepreka za vaše ciljeve. Planete ukazuju da ćete se uspjeti dogovoriti na obostrano zadovoljstvo, ali je neophodno obnoviti razgovore i ponovo pretresti važne činjenice ili informacije. Na ljubavnom planu  ste prenaglili, a draga osoba odugovlači ili izbjegava vašu inicijativu. Umjesto grubog pristupa pokušajte da se objasnite i vidjećete da je sve u redu. Slobodnima obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti,  ali ste sada prijatelji.

Zdravlje-dobro.

VAGA

Nalazite se pred životnom prekretnicom, ali ste još uvijek neodlučni i razmatrate mogućnosti koje su pred vama. Planeta informacija koja kreće retrogradno ukazuje da ćete morati da obnovite stare dogovore, ugovore, ili papirologiju i da je ovo pravo vrijeme da se prihvatite nedovršenih poslova. Osoba na koju bi trebalo da se oslanjate, nije u mogućnosti da se založi za vas niti da vam pomogne. Na ljubavnom planu, ukoliko očekujete previše, razočaraćete se. Draga osoba krije svoje probleme da vas ne bi uznemirila. Vi se trudite da budete vedri i uglavnom vam to i uspijeva. Javiće vam se osoba izdaleka koju duže nijeste čuli niti vidjeli. 

Zdravlje-glavobolja, upala sinusa.

ŠKORPIJA

Planeta energije više ukazuje na povlačenje i izbjegavanje aktivnosti i  inicijative, pa ste i vi skloni da odustajete ili posustajete od borbe ili pokušavate nedirektnim sredstvima da postignete cilj. Sada je vrijeme povoljno za rješavanje svakodnevnih sitnih problema i odrađivanje zaostataka, naročito papirologije. Na ljubavnom planu draga osoba pokušava da vas oraspoloži, ali vi imate zajedljive ili pesimistične komentare. Obnavljanje starih dogovora ili planova učvršćuje vašu vezu. Slobodni flertuju sa svima sa kojima imaju priliku.

Zdravlje-nervoza.

STRIJELAC

Ljudi kojima ste okruženi skloni su pesimizmu i  negativnom pristupu stvarnosti, ali vas to ne dotiče. Na poslovnom planu pred vama je period odrađivanja zaostalih poslova, povoljno je obnoviti i  dovršavati nezavršene papirologije. Budite oprezni u kontaktima sa vlastoljubivim saradnikom, ima skrivene ciljeve ili namjere. Na ljubavnom planu ljubav vam nudi više osoba pa ste neodlučni, a situacija se komplikuje vraćanjem stare simpatije. Usklađeni kontakti planeta ukazuju da će ovakva neriješena situacija trajati još neko vrijeme bez posljedica.

Zdravlje-bolešljivi ste, skloni prehladi.

JARAC

Nepovoljni nebeski uticaji u ovom periodu kod vas se najviše odnose na vaša životna usmjerenja i ciljeve. Dugo vremena uspijevate da održite jedan stari dobar cilj, i ovo je period vašeg nastavljanja istim usmjerenjem i držanjem provjereno dobrih planova. Obnavljanje dogovora ili obnovljena komunikacija je ipak uspješna. Na ljubavnom planu draga osoba je nestabilnog raspoloženja, a vi pomalo nemate takta ili razumijevanja, pa se nemojte čuditi ukoliko draga osoba flertuje ili je zainteresovana za još nekog osim vas. Očekujte da ćete obnoviti kontakte sa starim prijateljem. 

Zdravlje-dobro.

VODOLIJA

Težina, obaveze i odgovornosti vas pritiskaju na radnom mjestu. Važna osoba, od koje na neki način zavisite, ima nejasna upustva ili čudna naređenja, pa su mogući nesporazumi ili nejasni zadaci. Razgovarajte ponovo i otvoreno da ne bi dolazilo do problema. Stari saradnik je ponovo aktuelan, ali obećana pomoć će, nažalost, izostati. Planeta komunikacije ukazuje na obnavljanja, tako da na ljubavnom planu rado obnavljate kontakte sa dragim ljudima iz prošlosti, a sa dragom osobom evocirate uspomene i  prisjećate se ranijih dana . Slobodnima se dopada nekoliko osoba i porede ih sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje-nervoza.

RIBE

Neprijatni planetarni uticaji u ovom periodu čine vas neraspoloženima, tužnim, ali i  sklonim da bježite iz ove neprijatne stvarnosti u svoj svijet mašte. Neke Ribe pribjegavaju i porocima. Pretjerivanje bi u ovom periodu moglo da ima gadne posljedice, pa se suzdržite. Na poslovnom planu obnavljate kontakte sa važnom osobom, a stari ugovor ili dogovor ponovo pretresate. Na ljubavnom planu draga osoba vam zamjera zbog ponašanja, pa se može desiti da vas ozbiljno iskritikuje ili bude neprijatna. Ukazivanje na vaše stare greške može vam pomoći da se promijenite. Slobodnim Ribama inicijativno se udvara Škorpija ili Ovan.

Zdravlje-umor.