HOROSKOP

Prognoza za period od 8. do 15. juna

todays-horoscope

Ovan

Odlučni ste da istrajete u svojim planovima, ma kakvu žrtvu oni od vas iziskivali. Za sada vam situacija ide na ruku. Iako zavisite od drugih i nemate podršku niti podstrek od važnih ljudi, vi ipak uspijevate da kroz istrajnost ostvarite svoj cilj. Ovnovi su možda najjači kada se sami bore protiv svih. Planeta komunikacije još uvijek je retrogradna i ukazuje na verbalne greške i papirološke poteškoće. Emotivno, pokušavate da dominirate nad dragom osobom postavljajući svoja pravila. Pred vama su skladni odnosi sa puno zabave. Neki Ovnovi su usred ljubavnog trougla.

Zdravlje – osjetljivi ste.

Bik

Na radnom mjestu očekujte da će se dešavati sasvim nove i neplanirane stvari i situacije. U prvi momenat može vam izgledati da su pred vama problemi, međutim, brzo će se pokazati da je novonastala situacija povoljna. Mogući su sitni problemčići oko komunikacije, ali su oni lako riešivi. Emotivno, pred vama je period mirnog i prijatnog odnosa sa dragom osobom, ali ne bez ljubavne vatre i strasti. Slobodni Bikovi dvoume se ili paralelno održavaju vezu sa dvije osobe.

Zdravlje – u najavi hronične bolesti.

Blizanci

Nastavlja se period vašeg usmjerenja energije i misli na prošlost, ljude iz prošlosti i iskustvo. Na poslovnom planu ovo će vam dobro doći da važnu osobu podsjetite  na stare, dobre dogovore koji još uvijek važe. Na radnom mjestu možete očekivati povoljan preokret, ali je uz to neophodno održati i sačuvati stare vrijednosti. Emotivno, uživate u odličnim odnosima sa ljudima, dvije osobe vam se dopadaju i obje vam podjednako strasno uzvraćaju osjećanja.

Zdravlje –   osjetljivo.

Rak

Na poslovnom planu, nema vam druge, nego da se prilagodite i prihvatite stare ideje, ali na novi način primijenjene. Ipak, da bi se promjena sprovela kako valja i da bi bili dobri rezultati, neophodno je da istrajavate i dosljedno podnosite napor obaveza koji je pred vama. Moguć  iznenadni dobitak ili kratak honorarni posao. Emotivno, ovo je prijatna i dobra sedmica za sve zaljubljene, naglašena  je strast, ali i mogućnost ljubavnog trougla. Slobodni Rakovi kontaktiraju osobu iz prošlosti , ali je zauzeta. Zdravlje – hronične bolesti se pogoršavaju.

Lav

Ovo je dobar period za vas. Splet okolnosti je za vas povoljan, a osoba ili grupa ljudi koji su vam ranije nudili saradnju ili kooperaciju, ponovo će vam je nuditi pod boljim i povoljnijim uslovima nego do sada. Mnogi Lavovi mogu očekivati ponudu boljeg posla ili ponudu bolje pozicije, odgovornije i uticajnije. Emotivno, očekujte povoljne uticaje, mnogo strasti i ljubavne vatre između vas i drage osobe, ali vam ne smeta da rado flertujete sa strane. Slobodni uživaju u naklonosti nekoliko osoba.

Zdravlje – dobro, samo kod ponekih Lavova srčane smetnje.

Djevica

Vaše misli i postupci idu “unazad” tj. razmišljate o prošlosti. Na poslovnom planu očekujte preokret i brza rješavanja starih pitanja. Stari dogovor ponovo je aktuelan, ovaj put sa uspješnim rješenjem. Na ljubavnom planu, bliskost sa dragom osobom vas opušta, očekujte period strasti sa pomalo ljubomore. Slobodnim Djevicama ponovo se udvara osoba iz prošlosti, ali je sada situacija drugačija i ne sviđa vam se. Zdravlje – moguće zaraze, oprezno sa ljekovima.

Vaga

Podrška osobe na položaju vam mnogo znači, pa možete očekivati da će povoljan splet okolnosti i preporuka nadređenog pomoći u vašem napredovanju. Ukazaće se neočekivana povoljna situacija da napredujete u pravcu sigurnosti i stabilnosti, što je vama kao Vagi značajno. Ugrožena planeta komunikacije ukazuje na sitnije verbalne nesporazume. Na ljubavnom planu očekujte vrlo dobre odnose sa dragom osobom, ljubav se razbuktava, a mnoge Vage se lako snalaze u paralelnoj vezi. Slobodnima inicijativa nailazi na pozitivan prijem.

Zdravlje – sklonost upalama.

Škorpija

Obnovljeni kontakti ili poziv od stane autoritativne osobe donijeće  povoljnu priliku ili situaciju u kojoj možete da radite na svoj način, i svojom brzinom uz istrajavanje. Za mnoge Škorpije ovo predstavlja povoljan splet okolnosti i napredak, i mogućnost brze i kratkoročne zarade. Na ljubavnom planu naglašene su strasti, ljubavni žar je jak, vi ste ljubomorni, a imate i razloga. Provjerite sa kim je draga osoba još u kontaktu. Slobodnim Škorpijama nudi se ljubav sa svih strana, ipak, vi se rado sjećate stare ljubavi.

Zdravlje – moguće aktiviranje hroničnih bolesti.

Strijelac

Konkurencija je jaka i vaš rival pokušava na sve načine da se dodvori i ugodi važnoj osobi od koje svi zavisite. Međutim, u obnovljenom kontaktu dolazi do uspješne saradnje i zajedničkih planova. Moguće iznenadno povoljno putovanje koje vam donosi prosperitet i mogućnost dobitka. Na ljubavnom planu uživate u strastvenim odnosima sa osobama sa kojima ste bliski. Teško koji Strijelac je trenutno vjeran, a slobodni takođe uživaju u flertu sa nekoliko osoba istovremeno. Neka od osoba koje upoznate u ovom periodu ostaće vam značajna u životu.

Zdravlje – uobičajeno.

Jarac

Borite se za svoju poziciju na radnom mjestu, konkurent ili rival vam se opasno približio. Međutim, nekako situaciju vidite pogrešno, ova osoba nije suparnik, već neko ko vam se divi, neko ko želi saradnju i vaše vođstvo. Neočekivani splet okolnosti ukazaće vam na povoljno rješenje. Na ljubavnom planu draga osoba je temperamentija nego inače, što vam prija. Pravite velike zajedničke planove, ali ipak jedna osoba se aktivno miješa u vaš ljubavni život. Slobodni mogu očekivati značajno poznanstvo koje će se brzo pretvoriti u ljubav.

Zdravlje – solidno.

Vodolija

Poslovna situacija jeste loša i teška, međutim, rješenje samo što se nije ukazalo. Povoljan splet okolnosti dovešće do toga da se obnovi važan dogovor ili ugovor koji omogućava napredak. Pripremite se na period odgovornog rada na duže vrijeme, pa tek onda rezultati, ali povoljni. Emotivno, vaša popustljivost i spremnost da ponovo razgovarate o nesporazumu, dovodi do usklađivanja i harmonije sa dragom osobom. Pred vama je period razbuktavanja osjećanja. Slobodni uživaju u komplikovanim ljubavnim odnosima.

Zdravlje – nešto osjetljivije nego inače.

Ribe

Na poslovnom planu aktivno traženje rješenja tokom ovog perioda biće uspješno. Povoljan neočekivan splet okolnosti i podrška i dobra saradnja sa važnom osobom, ili nekim na položaju, dovodi do toga da se nepovoljna situacija može pokrenuti uz dosljednost i istrajavanje. Zadovoljni ste uspjehom. Na ljubavnom planu, takođe, možete očekivati dobre odnose sa dragom osobom, pomalo začinjene strastima i ljubomorom. Neke Ribe nijesu sigurne u svoja osjećanja, pa pažnju podjednako posvećuju dvjema osobama. Zdravlje – osjetljiviji ste nego inače, oprez sa ljekovima.