DRUŠTVO PREPORUKA

MONTENEGRO AIRLINES: Prvi letovi od 12. juna

Montenegro Airlines, nacionalni avio-prevoznik Crne Gore, od 12. juna će u ograničenom obimu početi sa redovnim putničkim avio-saobraćajem.

Kako je saopšteno iz te kompanije, prvi let planiran je za taj datum i to ka Ljubljani, nakon čega se očekuje uspostavljanje saobraćaja ka Frankfurtu (14. jun), Beču (15. jun), Parizu (16. jun), Cirihu (17. jun), Diseldorfu i Kopenhagenu (20. jun), te Minhenu i Hanoveru (21. juna 2020. godine).

– Na svim letovima primjenjivaćemo sve neophodne mjere bezbjednosti u skladu sa najvišim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela – poručuju iz Montenegro Airlines-a.

Očekuju da će, imajući u vidu ublažavanje restrikcija u većem broju zemalja Evrope, te otvaranje granica, u narednih mjesec uspostaviti letove i ka svim ostalim destinacijama za ljetnju sezonu.

– Konačni red letenja zavisiće od odluka i smjernica domaćih i međunarodnih tijela nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od ukidanja zabrana letenja, izmjena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mjera u zemljama do kojih Montenegro Airlines leti – zaključuje se u saopštenju crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika.