ART PREPORUKA

VIDEO: Alen Islamović i Srčani udar objavili novi singl

Jedan od najboljih pop rock pjevača na ex Yu teritoriji i kanadsko srpski bend Srčani udar objavili su novi hit singl i spot ,,Na pola koplja’’, navodi se u PR saopštenju.
Numera je nastala u karantinskim uslovima i ojačala saradnju koju Islamović ima sa ovim bendom još od 2005. godine – šef i gitarista Udara Dean Đurković i Alen imaju za sobom nekoliko zajedničkih hitova – ,,30 kvadrata’’, ,,Heroin’’ i ,,Heroj’’.
– Dean je moj stari saradnik i ispostavilo se da su sve pjesme koje smo radili zajedno postali hitovi, što vjerujem da će se desiti i sa numerom ,,Na pola koplja’’ jer je jedna od onih rock pjesama koja nosi – tvrdi Islamović.
,,Na pola koplja’’ će izaći na Islamovićevom solo albumu kojeg pripremam za jesen, dok je Srčani udar objavljuje na svom albumu ,,Sve ili ništa’’ već u junu.
Na konstataciju da je ova numera mnogo rokerskija od onoga što izvodi sa Dugmetom, Alen naglašava:
– Moram se malo više baviti rokom, jer vidim da neki to pokušavaju ali im baš i ne ide. Za rok moraš imati leđa, jer tu nema foliranja – fanovi nepogrješivo prepoznaju da li i koliko si dao sebe u tome. Moje je da stvaram i pjevam pjesme, a publika je ta koja će ih hvaliti ili kritikovati.
Zbog zabrane koncerata uslijed Kovida 19, još nije sigurno da li će Srčani udar i Islamović uživo izvoditi zajedničke hitove, što većina fanova nestrpljivo očekuje.

kud duga