MAGAZIN PREPORUKA

BRITANSKO IZDANJE MAGAZINA ,,HELLO!”: ,,Crna Gora idealna destinacija za putovanje iz snova”

Najpoznatiji svjetski magazin o poznatima „HELLO!“, u svom majskom izdanju za Veliku Britaniju, objavio je afirmativni članak o Crnoj Gori kao idealnoj destinaciji za putovanje iz snova.
– Ono što Crnoj Gori nedostaje po veličini, ona nadoknadi vjekovima starom arhitekturom, kristalno čistom vodom i prelijepim pejzažem – piše „HELLO!“ u uvodu teksta o Crnoj Gori.
U članku se preporučuje čitaocima koje destinacije istražiti u Crnoj Gori, gdje odsjesti i u kojim restoranima isprobati crnogorska jela.
– Poluostrvo na Jadranskom moru, Aman Sveti Stefan, je čarobno i kul. Prolazi, koji se nalaze u sjenci bora, vijugaju kroz poluostrovo povezujući terakota krovove kuća i apartmana. Uzduž velikih kamenih terasa se nalaze tri bazena, privatni dio sa plažom od ružičastog kamena sa ležaljkama i besprekornom uslugom – piše u članku.
Za hedoniste, „HELLO!“ izdvaja nekoliko crnogorskih restorana koje trebaju posjetiti.

Naslovnica magazina ,,HELLO!”

Zavučen u jednom od brojnih kotorskih uličica, O'Clock Coffee je mjesto za ledenu kafu i svježe ispečene kolačiće. U Budvi, u neposrednoj blizini zidina gradske tvrđave nalazi se restoran Demižana u kom, tokom ručka, možete uživati u hladu vinove loze“, dok se prema magazinu „HELLO!“ najbolja crnogorska tradicionalna jela mogu naći u restoranu „Arva“ na Svetom Stefanu.
Ljubiteljima putovanja časopis preporučuje neke od destinacija u Crnoj Gori koje trebaju istražiti.
– Poprskana sa slatkim srednjovjekovnim gradovima, crnogorska Jadranska obala, takođe nudi mnoštvo prirodnih čuda, Stari grad Kotor koji je pod zaštitom Uneska je magičan, a popločane uličice u Budvi su takođe vrijedne šetnje. Uskočite na slatki mali brodić kod poluostrava Aman Sveti Stefan kako biste vidjeli svu tu ljepotu iz drugačijeg ugla – zaključuje se u tekstu.