MAGAZIN SLAJDER

BEAUTY ROOM BY LJUBICA: S novim mjerama nastavljamo staru praksu rada u sterilnim uslovima

U salonu ljepote Beauty Room by Ljubica u Podgorici prvi radni dani, nakon izolacije od mjesec i po protiču dinamično. Vlasnica Ljubica Vukčević, diplomirana kozmetičarka i bodi artistkinja kaže da su klijentkinje jedva čekale početak rada salona i već unaprijed rezervisale termine. Nove mjere koje je donijelo Nacionalno koordinaciono tijelo nisu, prema njenim riječima, novina, jer su u radu i do sada pridržavali svih principa zaštite klijenata i zaposlenih i tretmane izvodili u sterilnim uslovima.

-Kod nas u salonu , tj u kozmetičkim salonima  nije ništa neobično da se poštuju ove propisane mjere. Jer svakako, zbog prirode posla, izvodimo tretmane u sterilnim uslovima, nosimo maske i rukavice tokom tretmana i sterilišemo instrumente i prostor nakon svakog klijenta. Jedino neobično je što klijenti moraju doći sa maskama i rukavicama. To je obavezujuće i mi poštujemo sve propisane mjere. Takođe, koristimo i vizire, a u prostoru smo postavili i preporučene pregrade od pleksigasa-kaže Ljubica.

Ona dodaje da imaju dovoljno preparata u zalihama.

-Kao što sam napomenula, sva dezinfekciona sredstva inače koristimo, a obezbijedili smo zalihe preparata koji su nam neophodni u tretmanima-dodaje ona.

Da podsjetimo, Beauty Room by Ljubica u ponudi ima brojne tretmane za njegu i zaštitu lica i tijela, tretmane trajne šminke savremenim metodama, Green Peel tretmane za koji, jedini u Podgorici, imaju sertifikat, lasersko uklanjanje tetovaža…

Salon ljepote Beauty Room by Ljubica nalazi se u Slovačkoj ulici 35 (Nova Dalmatinska) u Podgorici, a kontakt telefon je: 00382 68713713.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac