MAGAZIN PREPORUKA

MIKA. DIZAJN: Ljepota, posebnost i snaga kristala na vašoj ruci

 

MIKA. je unikatno, predimenzionirano, snažno ali elegantno ručno rađeno prstenje sa poludragim kamenjem i posrebrenom žicom. 

Ono što je specifično je da je poludrago kamenje neobrađeno, “sirovo”, te je zato pun naziv MIKA. raw jewelry. 

Namijenjen je jakim ženama sa stavom, koje ne žele da se uklope u kliše i standarde, ne prate slijepo trendove već svoj jedinstveni stil upotpunjuju ovim posebnim modnim detaljem.

Većina MIKA. modela je efektno u tolikoj mjeri da nema potrebe da se bilo šta od nakita nosi pored jednog prstena.

Prstenje se pravi po želji kupca i nijedan model nije isti, svaki kamen je drugačiji, te je svako pletenje žice nešto kao nova avantura. Klijentkinje znaju da ne postoji još jedna djevojka ili žena sa istim MIKA. komadom!

MIKA. brend ne plijeni samo dizajnom već i snagom i moćima kristala od kojih se pravi. Poludrago kamenje koje se koristi je Rozen kvarc, Gorski kamen, Ametist, Labradorit, Amazonit, Ahat, Rutil kvarc- kvarc sa inkluzijama Crnog turmalina i drugi, a njihove blagodeti su višestruke po fizičko, psihičko, mentalno, emotivno stanje i utiču na ljepotu.

MIKA. prstenje izrađuje Milena Đergović, dugogodišnje TV lice i PR menadžerka, kojoj je ovaj hobi, kako kaže, unio novu energiju i radost u život.

– Oduvijek sam htjela da stvaram nešto svojim rukama, ništa pretenciozno, nikako da se nazovem dizajnerom, samo da sve te moje potrebe da stvaram i da budem na neki način kreativna materijalizujem i budem, recimo, pošteni zanatlija. Ovo prstenje je sve ono što bih ja voljela da stavim na ruku, a djevojke i  žene koje su do sada kupile svoj primjerak su toliko posebne, urbane, gradske, da sam ludo srećna što sam ih i upoznala, jer sam insistirala da skoro svaku upoznam i vidim kakav je to profil osobe kojoj se sviđa ono što radim. Prstenje je došlo do Beograda, tako da se nadam da će po koja dama iz cijele ex YU nositi moj rad. To je tržište koje me trenutno zanima, jer je tu sve što volim-kaže Milena.

Prstenje se naručuje putem FB i Instagram stranice MIKA. 

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.