ART PREPORUKA

KIC POP HOR: U toku snimanje spota za pjesmu ,,Teče Tara”, premijera 19. decembra

KIC pop hor prošle nedjelje počeo je da snima spot za pjesmu ,,Teče Tara”, ,,jednu od najljepših crnogorskih partizanskih pjesama”, kako za MNE magazin kaže direktorica KIC-a ,,Budo Tomović”, članica i menadžerka hora Snežana Burzan.
– Hor smo profesionalnih amatera, a takvu kovanicu koristimo jer puno radimo i ozbiljno pristupamo horu i obavezama, iako je to naš najljepši hobi na svijetu – ističe Burzan za MNE magazin.
,,Teče Tara” je, nakon spota za pjesmu ,,Bilećanka” druga numera koju će ekranizovati. Ovoga puta režiser je Gojko Berkuljan.
– Prvi dan snimanja bili smo na i oko mosta Moračica. Potom smo prošle sedmice snimali  na mostu na Đurđevića Tari i okolini, a ostaje nam još snimanje na velikoj sceni KIC-a ,,Budo Tomović”. Ovu pjesmu mnogo volimo svi u horu – prenosi Burzan utiske za MNE magazin.
Ona dodaje da je audio verzija snimiljena u studiju ,,Adrenalin” Boba Stanišića, po glasovima, kao i dionica njihove solistkinje Tamare Pavićević. Očekuje se da montaža spota bude završena sredinom decembra, a oko 19. decembra spot bude predstavljen javnosti u zemlju i inostranstvu.
– Podsjetiću da smo za prošli 29. novembar premijerno prikazali prvi spot ,,Bilećanka”, a sada ćemo za rođendan Grada kao i povodom 75 godina od oslobođenja i Podgorice i Crne Gore uraditi ovaj spot, uz podšku nekoliko prijatelja KIC pop hora. Više podataka daćemo na press konferenciji kada budemo predstavili spot javnosti – kazala je Burzan za MNE magazin.
B.R.
Foto: Privatna arhiva

kud duga