DRUŠTVO PREPORUKA

CETINJE: Porodile se istovremeno tri rođene sestre

Foto: Cetinjski list

U porodilištu cetinjske opšte bolnice danas su se za manje od sat i po porodile tri rođene sestre iz Podgorice. Rođeno je četvoro djece, jer je jedna od njih dobila blizance.

Cetinjska opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odjeljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore. U manje od sat i po porođene su tri rođene sestre, od kojih su dvije bliznakinje i rođeno je četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

– Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro – kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa, anesteziolog i pedijatar, sa više medicinskih sestara, babica, pedijatrijskih sestara, anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice ,,Danilo I” dr Sonja Radojičić je istakla da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se, iako su stanovnice Podgorice, porađaju u cetinjskoj bolnici.

Tekst i foto: cetinjskilist.com

One Response to CETINJE: Porodile se istovremeno tri rođene sestre